Huis > H > Hoe Maak Je Telefoonscherm Schoon?

Hoe maak je telefoonscherm schoon?

Om het scherm schoon te maken kun je een microvezeldoekje gebruiken. Je maakt het doekje iets vochtig of je doet er een klein beetje Hama reinigingsspray op. Met ronde bewegingen poets je je telefoon schoon. Gebruik desinfecterende doekjes om de behuizing van je toestel schoon te poetsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat zijn de beste Brillendoekjes?

Het beste brillendoekje is toch wel een exemplaar dat gemaakt is van microvezel. Dit is namelijk het perfecte materiaal om olie en vuil van het oppervlak van je bril weg te vegen. Als je het doekje tussen je vingers voelt dan weet je direct dat je de juiste keuze hebt gemaakt om een microvezeldoek aan te schaffen. Wat kan je doen met schoonmaakazijn? Je kunt schoonmaakazijn bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • Douchekop ontkalken.
  • Bad schoonmaken.
  • Kranen ontkalken.
  • Waterkoker ontkalken.
  • Magnetron schoonmaken.
  • Koffiezetapparaat reinigen.
  • Ramen en spiegels schoonmaken.

Daarvan, wat zijn de nadelen van een microvezeldoekje?

Er zijn een paar nadelen van microvezeldoeken. Een daarvan is dat ze kunnen schuren op delicate oppervlakken. Een ander is dat ze statische elektriciteit kunnen opwekken, wat stof en vuil kan aantrekken. Ten slotte kunnen microvezeldoeken duur zijn. Welke soorten microvezeldoekjes zijn er? Er zijn twee soorten microvezeldoekjes: droge en natte. Droge microvezeldoekjes worden meestal gebruikt voor het afstoffen en schoonmaken van oppervlakken. Natte microvezeldoekjes worden meestal gebruikt voor het opruimen van vlekken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Men kan zich ook afvragen: wat zijn de voordelen van een microvezeldoekje?

Dankzij de vezelstructuur hecht vuil zich optimaal aan de doek, waardoor er minder kracht nodig is bij het schoonmaken. Dit vermindert de druk op polsen en gewrichten aanzienlijk. Een groot voordeel van schoonmaken met microvezel is dat u geen (chemische) schoonmaakproducten nodig hebt. Hoe herken je een microvezeldoek? De dikte van vezels wordt uitgedrukt in 'denier'. De dikte van een microvezel varieert van 0,01 tot 0,7 denier (een zijdedraad heeft een denier van 8 en een mensenhaar een denier van 20!) en hoe lager de denier, hoe minder het materiaal schuurt.

Dit in overweging nemend, waarom geen microvezeldoek?

Werk nooit met de microvezeldoek in een prop, dit geeft niet het gewenste hygiƫnisch schone resultaat! Tevens is de doek gevouwen beter hanteerbaar en ligt die optimaal in de hand. Drooggebruik - De omschrijving zegt het al, hierbij gebruik je microvezeldoeken zonder toevoeging van water of schoonmaakmiddelen. Waar koop je microvezeldoekjes? Microvezeldoekjes zijn te vinden bij de meeste winkels die schoonmaakartikelen verkopen. Enkele veel voorkomende retailers zijn Walmart, Target en Home Depot. Online retailers zoals Amazon en eBay verkopen ook microvezeldoekjes.

Dienovereenkomstig, hoe maak je het scherm van je laptop schoon?

Eerst moet u de stekker van uw laptop uit het stopcontact halen en hem loskoppelen van alle andere apparaten. Gebruik vervolgens een zachte, pluisvrije doek om het scherm voorzichtig af te vegen in een cirkelvormige beweging. Als er een opeenhoping van vuil of vuil is, kunt u een milde reinigingsoplossing gebruiken zoals gedistilleerd water of brillenreiniger.Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliƫn of schurende schoonmaakmiddelen, omdat deze het scherm kunnen beschadigen.

Door Savill Aliano

Vergelijkbare artikelen

Wat is LG QNED? :: Wat kost een nieuw tv scherm?
Handige links