Huis > H > Hoe Casten Naar Smart Tv?

Hoe casten naar Smart TV?

Stap 2.Je scherm casten vanaf je Android-apparaat

  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Mijn scherm casten. Scherm casten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

En nog een vraag, hoe kan ik casten naar tv?

Casten vanuit apps met Chromecast naar je tv

  1. Zorg ervoor dat het mobiele apparaat, de tablet of de computer waarmee je cast, is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd.
  2. Open een app met Chromecast.
  3. Tik op het Cast-icoon.
  4. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.
Is mijn Samsung tv geschikt voor AirPlay? De Apple TV app gebruik je op Samsung smart tv's uit 2019 en nieuwer. Samsung is daarnaast één van de weinige tv merken waarop je AirPlay 2 gebruikt.

Hoe zet ik AirPlay aan op mijn Samsung tv?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het model en het jaar van uw Samsung-tv. Veel Samsung-tv's hebben echter een AirPlay-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. U kunt AirPlay meestal activeren door dit pictogram ingedrukt te houden. Heeft Apple TV AirPlay? Ja, Apple TV heeft AirPlay. Met deze functie kunt u draadloos audio- en videomateriaal van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Apple TV streamen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Wat heb je nodig voor AirPlay?

Daarvoor heb je HomePod, Apple TV, AirPlay 2 compatibele luidsprekers of een slimme televisie nodig. Zoek naar het AirPlay muziek icoontje in de app, het lockscreen of control center en kies de speakers of hoofdtelefoon waar je het geluid op af wil spelen. Wat is het verschil tussen AirPlay en AirPlay 2? AirPlay werkt op alle oudere iPhones, iPads, Macs en Apple TVs, terwijl AirPlay 2 compatibel is met de meest recente iPhones, iPads en Mac-computers. Elk apparaat waarop Apple iOS 11 of hoger kan worden uitgevoerd, is ook compatibel met AirPlay 2.

Hoe zet ik AirPlay uit op mijn iPhone?

Zo wissel je van AirPlay audio-uitvoer

  1. Veeg vanaf de onderkant van je scherm omhoog, hiermee open je het Bedieningspaneel.
  2. Houd de muziekspeler ingedrukt en tik vervolgens op het AirPlay-icoon: .
  3. Tik vervolgens op het apparaat naar keuze: of dit nu je luidsprekers, koptelefoon of een andere geluidsspeler is.
Kan niet casten met iPhone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt casten met uw iPhone:
1. Zorg ervoor dat je iPhone en het apparaat waarmee je probeert te casten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zitten.
2. Controleer of de app waarmee je probeert te casten casting ondersteunt. Niet alle apps ondersteunen casting, dus mogelijk moet je een andere app downloaden die het wel ondersteunt.
3. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de app en van iOS gebruikt. Apps en iOS worden voortdurend bijgewerkt, dus een oudere versie is mogelijk niet compatibel met de nieuwste versie van de casting-technologie.
4. Probeer je iPhone en het apparaat waarnaar je probeert te casten opnieuw op te starten. Soms kan een simpele herstart de problemen verhelpen.
5. Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, is er misschien een probleem met de hardware van je iPhone of met de casting-technologie zelf. In dat geval moet je contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp.

Hoe zet je AirPlay beeldscherm aan?

Om de AirPlay-weergave in te schakelen, opent u het Control Center op uw apparaat en tikt u op het AirPlay-pictogram. Selecteer vervolgens het apparaat waarop u AirPlay wilt toepassen.

Door Neiman

Vergelijkbare artikelen

Welke tv is geschikt voor Ziggo Go app? :: Hoe AirPlay LG TV?
Handige links