Huis > H > Hoe Voeg Je Een Horizontale Lijn Toe In Word?

Hoe voeg je een horizontale lijn toe in Word?

Een regel invoegen

  1. Selecteer shapes op het tabblad Invoegen.
  2. Selecteer onderLijnen een lijnstijl die u leuk vindt.
  3. Selecteer een locatie in het document, houd de aanwijzer ingedrukt en sleep deze naar een andere locatie en laat de muisknop los.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe zet je een streep op word?

Lijn invoegen in Word

  1. Typ drie streepjes --- naast elkaar en druk op Enter om een doorgetrokken streep te maken.
  2. Typ drie keer het 'is gelijk teken' === naast elkaar en druk op Enter om een dubbele streep te maken.
  3. Typ drie keer het hekje (Shift+3) ### naast elkaar en druk op Enter om een driedubbele streep te maken.
Dus, hoe maak je een verticale lijn in word? Als u een verticale lijn tussen de kolommen wilt toevoegen, opent u het dialoogvenster kolommen .
  1. Kies pagina-indeling > kolommen. Kies meer kolommenonder in de lijst.
  2. Schakel in het dialoogvenster kolommen het selectievakje naast lijn tussen.

Mensen vragen ook: hoe maak je lijnen dikker in word?

Er zijn verschillende manieren om lijnen dikker te maken in Word. Eén manier is om de lijn of lijnen die u wilt wijzigen te selecteren, vervolgens naar het tabblad Home te gaan en het dialoogvenster Lettertype te gebruiken om de dikte van de lijn te vergroten. Een andere manier is om de lijn of lijnen te selecteren en vervolgens het dialoogvenster Randen en schaduw te gebruiken om de lijn dikker te maken. Vervolgens, hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in word? Er zijn een paar verschillende manieren om automatisch een inhoudsopgave te maken in Word.
Eén manier is om de ingebouwde koptekststijlen te gebruiken. Maak daarvoor eerst uw document op met de stijlen Kop 1, Kop 2 en Kop 3. Ga dan naar het tabblad Verwijzingen en klik op Inhoudsopgave. Van daaruit kun je kiezen hoeveel koppen je in je inhoudsopgave wilt opnemen en of je paginanummers wilt weergeven.
Een andere manier om een inhoudsopgave te maken is het gebruik van bladwijzers. Daarvoor selecteer je eerst de tekst die je in je inhoudsopgave wilt opnemen. Ga dan naar het tabblad Invoegen en klik op Bladwijzer. Geef uw bladwijzer een naam en klik op de knop Toevoegen. Zodra u al uw bladwijzers hebt toegevoegd, gaat u naar het tabblad Verwijzingen en klikt u op Inhoudsopgave. Daar kunt u ervoor kiezen een inhoudsopgave in te voegen met hyperlinks naar uw bladwijzers.
Tenslotte kunt u een aangepaste inhoudsopgave maken. Ga daarvoor naar het tabblad Verwijzingen en klik op Inhoudsopgave. Klik vervolgens op de optie Aangepaste inhoudsopgave. Van daaruit kunt u kiezen welke stijlen u in uw inhoudsopgave wilt opnemen, en hoeveel niveaus van koppen u wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je in word je blad draaien?

Selecteer de pagina's of alinea's waarvan u de afdrukstand wilt wijzigen. Klik op Pagina-indeling > startpictogram dialoogvenster Pagina-instelling . Klik in het dialoogvenster Pagina-instelling onder Afdrukstand op Staand of Liggend. Klik in het vak toepassen op en klik op geselecteerde tekst. Hoe lijn onder koptekst word? Klik in de groep 'Alinea' op de vervolgknop (de zwarte neerwaartse pijl) rechts van de knop 'Rand' .

  1. Daardoor wordt een vervolgmenu geopend waarin verschillende randtypes en randmogelijkheden kunnen worden aangeklikt.
  2. Klik de menuoptie 'Onderrand' aan om de lijn onder de koptekst weer te geven.

Bovendien, hoe haal je een streep weg in word?

Klik op de lijn, verbindingslijn of vorm die u wilt verwijderen en druk vervolgens op Delete. Tip: Als u meerdere lijnen of verbindingslijnen wilt verwijderen, selecteert u de eerste lijn, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u de andere lijnen selecteert en drukt u vervolgens op Delete. Hoe ziet een horizontale lijn eruit? Een horizontale lijn lijkt op een lijn die evenwijdig is aan de horizon.

Wat zijn rasterlijnen Excel?

Rasterlijnen zijn de vage lijnen die in een Excel-spreadsheet achter de cellen verschijnen. Ze helpen de gegevens in het spreadsheet visueel uit te lijnen en te ordenen.

Door Ennis Weikal

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn paden in Photoshop? :: Hoeveel grafieken zijn er?
Handige links