Huis > H > Hoe Werkt Een Staafdiagram?

Hoe werkt een staafdiagram?

Een staafdiagram is een afbeelding met allemaal staven. De staven staan los van elkaar. De staven zijn gemakkelijk met elkaar te vergelijken. De titel geeft het onderwerp aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe maak ik grafieken in Excel 2010?

Een grafiek maken

  1. Klik in het menu Beeld op Afdrukweergave.
  2. Klik op het tabblad Invoegen en klik op de pijl naast Grafiek.
  3. Klik op een grafiektype en dubbelklik vervolgens op de grafiek die u wilt toevoegen.
  4. Vervang in Excel de voorbeeldgegevens door de gegevens die u wilt weergeven in de grafiek.
Daarvan, hoe noem je een grafiek waarin meerdere grafiektypes door elkaar zichtbaar zijn? U kunt twee of meer grafieken in één grafiek combineren om verschillende soorten gegevens in een grafiek te accentueren. U kunt bijvoorbeeld een lijndiagram met prijsgegevens combineren met een kolomdiagram met verkoopvolumes.

Hoe maak ik een grafiek met 2 Assen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een grafiek met 2 assen te maken. Eén manier is om software als Microsoft Excel te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van een grafische rekenmachine. Tenslotte kun je een grafiek met 2 assen ook met de hand maken. Dit in overweging nemend, hoe maak je een overzichtelijke tabel? Wanneer u een tabel maakt, moet u ervoor zorgen dat deze duidelijk en gemakkelijk leesbaar is. Daartoe moet u een duidelijk en beknopt lettertype gebruiken en de tabel goed organiseren. Je moet ook duidelijke en beknopte labels gebruiken voor de kolommen en rijen, en ervoor zorgen dat de gegevens gemakkelijk te begrijpen zijn. Ten slotte wil je indien nodig een legenda toevoegen aan de tabel, om de gegevens te helpen verklaren.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dienovereenkomstig, hoe maak je twee kolommen in word?

U kunt uw document indelen in kolommen, zoals in een krant, door kolommen toe te voegen: klik op het tabblad Pagina-indeling op Kolommen en klik vervolgens op de gewenste indeling. Als u alleen kolommen op een deel van uw document wilt toepassen, selecteert u met uw cursor de tekst die u wilt opmaken. Dit in overweging nemend, hoe maak je rijen in word? Klik onder hulpmiddelen voor tabellenop indeling. Hiermee opent u de opties voor het invoegen van rijen en kolommen, plus andere Tabelopties. Plaats de cursor op de plaats in de tabel waar u een kolom of rij wilt toevoegen. Als u een rij wilt invoegen, klikt u op hierboven invoegen of hieronder invoegen.

Hoe maak je een grafiek in Excel 2016?

Selecteer de gegevens die u wilt gebruiken om een grafiek te maken. Klik op Invoegen > Aanbevolen grafieken. Schuif op het tabblad Aanbevolen grafieken door de lijst met grafieken die worden aanbevolen voor uw gegevens en klik op een grafiek om te zien hoe de gegevens eruit komen te zien. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een gegevenstabel in excel? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een gegevenstabel in Excel kunt maken. De meest gebruikelijke manier is om het tabblad gegevens op het lint te gebruiken en vervolgens op de knop Tabel te klikken. Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin u de gegevens kunt selecteren die u in uw tabel wilt opnemen. Een andere manier om een tabel te maken is via het tabblad invoegen op het lint en vervolgens te klikken op de knop Tabel. Ook dan verschijnt een dialoogvenster waarin u de gegevens kunt selecteren die u in de tabel wilt opnemen.

Hoe maak je een grafiek in Excel op de ipad?

Er is geen ingebouwde grafiekfunctie in Excel voor iPad, dus u moet uw grafiek in een andere app maken en vervolgens invoegen in uw Excel-spreadsheet. Een optie is om de Numbers app te gebruiken, die een breed scala aan grafiektypes heeft die je kunt gebruiken. Een andere optie is het gebruik van de ingebouwde grafiekfuncties in de Google Sheets app.

Door Nevlin Villarruel

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een staafdiagram? :: Hoe tekening fotograferen?
Handige links