Huis > H > Hoe Draai Je Liniaal In Word?

Hoe draai je liniaal in Word?

op het tabblad Tekenen om deze op het tekenoppervlak van de dia te laten verschijnen. Plaats de liniaal onder de gewenste hoek. Gebruik één vinger om de liniaal omhoog/omlaag of naar links/rechts te verplaatsen. Gebruik twee vingers om de liniaal naar de gewenste hoek te draaien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe krijg ik het lint terug in word?

Lintopties weergeven

  1. Selecteer in de rechterbovenhoek het pictogram Weergaveopties op het lint .
  2. Kies een optie voor het lint: Tabbladen en opdrachten weergeven houdt alle tabbladen en opdrachten op het lint altijd zichtbaar.
Je kunt ook vragen hoe pas je de marges aan in word? Selecteer Indeling> marges>aangepaste marges. Stel de marges in. Selecteer Als standaard instellen. Bevestig uw selectie.

Hoe moet je een tekst verplaatsen in Word?

Om een tekst in Word te verplaatsen, selecteert u eerst de tekst die u wilt verplaatsen. Klik en sleep de tekst vervolgens naar de nieuwe locatie. Hoe draai je de liniaal in whiteboard? Om de liniaal in het whiteboard te draaien, moet u de handvatten aan weerszijden van de liniaal gebruiken. U moet beide handvatten vasthouden en dan de liniaal in de gewenste richting draaien.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe krijg ik menubalk weer terug bovenaan mijn beeldscherm?

Werkbalk toevoegen

Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de Taakbalk en haal eventueel het vinkje weg voor Alle taakbalken vergrendelen. Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de Taakbalk. Klik op Werkbalken. Klik op de werkbalk die u wilt zien.
Hoe krijg ik het lint terug in Outlook? 1. In de Outlook-interface kunt u zien dat er een knop blijft onder de Sluiten knop. Klik op deze knop om het Outlook-lint uit te vouwen. Of u kunt ook de sneltoets gebruiken Ctrl + F1 om het lint groter of kleiner te maken.

Waaruit bestaat het lint?

Het lint is speciaal ontworpen om sneller door het programma te navigeren en bestaat uit tabbladen die op basis van specifieke scenario's of objecten zijn gerangschikt. De besturingselementen op elk tabblad zijn verder onderverdeeld in verschillende groepen. Je kunt ook vragen wat is een tekst uitvullen? Een tekstinvulveld is een type invoerveld waarin gebruikers tekst kunnen invoeren en bewerken. Het wordt vaak gebruikt in formulieren en enquêtes.

Trouwens, wat betekend marge in word?

Het woord marge verwijst naar de witte ruimte rond de tekst op een pagina. Bij drukwerk is de marge het gebied tussen de rand van het papier en de tekst. De marge kan ook worden gebruikt om de ruimte tussen de tekst en de rand van de pagina op een computerscherm te beschrijven.

Door Dennett

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je iets in klein kapitaal? :: Hoe krijg ik het lint terug in word?
Handige links