Huis > W > Wat Kost Linktree?

Wat kost Linktree?

De gratis versie is erg beperkt. Wil je het design kunnen aanpassen, meer inzicht in statistieken of het logo van Linktree verwijderen, dan moet je voor de premium versie gaan. Deze kost $6,- per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel links in Linktree?

Op Instagram kun je helaas geen links delen in de posts. Je kunt op je profiel wel 1 link plaatsen, maar soms zou je jouw volgers graag via meerdere links naar verschillende pagina's op je site willen leiden. Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen link toevoegen op instagram? Gelukkig verdwijnt de optie om een link in een Story toe te voegen niet helemaal. Instagram heeft dit vervangen voor een link-sticker. In eerste instantie was deze link-sticker alleen beschikbaar voor accounts die al toegang hadden tot de swipe-up.

Dus, hoe deel je je instagram account link?

Er zijn een paar manieren om de link van je Instagram-account te delen. De gemakkelijkste manier is om naar je profielpagina te gaan en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te klikken. Vanaf daar kunt u "Profiellink kopiëren" selecteren en deze vervolgens plakken waar u maar wilt. Je kunt je link ook delen door je profielfoto te delen op een ander social media platform of door hem in een direct bericht te sturen. Hoe zet je een link in je insta verhaal? Als je een link wilt toevoegen aan je Instagram-verhaal, moet je eerst minstens 10.000 volgers hebben. Als je eenmaal zoveel volgers hebt, kun je een link toevoegen aan je verhaal door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen als je een verhaal aan het maken bent. Er verschijnt een Linkedin-pictogram en daar kun je op tikken om een link toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Je kunt ook vragen waarom geen swipe up meer?

Instagram wilt meer creatieve controle bieden

Met de invoering van de nieuwe sticker en het verdwijnen van de swipe-up mogelijkheid tracht Instagram de "gebruikerservaring te stroomlijnen" en "meer creatieve controle bieden" aan de gebruikers.
Waarom is swipe up weg? Momenteel kan dat niet bij verhalen met de swipe up-mogelijkheid. Instagram zegt de mogelijkheid te verwijderen om "de ervaring van het maken van verhalen te stroomlijnen". Door middel van de stickers wil het bedrijf "meer creatieve controle bieden".

Hoe deel ik een verhaal van iemand anders op Instagram?

Volg deze stappen om het verhaal te delen:

  1. Tik onder de foto of video in het overzicht op.
  2. Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal.
  3. Tik op Verzenden naar.
  4. Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.
Hoe deel je je Instagram? Er zijn een paar manieren om je Instagram met anderen te delen. Eén manier is om je foto's en video's op je Instagram-account te plaatsen en vervolgens de link met je vrienden te delen. Een andere manier is om de Instagram-app te gebruiken om je foto's en video's met je vrienden te delen.

Je kunt ook vragen wat is de link naar mijn facebookpagina?

Als u iemand om de link naar zijn Facebookpagina wilt vragen, kunt u zeggen: "Mag ik de link naar uw Facebookpagina?" of "Wat is de link naar uw Facebookpagina?".

Door Cohligan

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een LinkedIn Button? :: Hoe verwijder je hyperlinks in word?
Handige links