Huis > W > Wat Kost Een Abonnement Op Linkedin?

Wat kost een abonnement op LinkedIn?

Pro (voorheen Career) kosten: 29 per maand of 289 per jaar. Essentials (voorheen Business) kosten: 41 per maand of 495 per jaar. Recruiter Lite kosten: 132 per maand of 1090 per jaar. Recruiter Corporate kosten: 1075 per maand of 10.438 per jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Kun je zien of iemand Premium is op LinkedIn?

Als je een premium lid bent, heb je de mogelijkheid om een gouden 'In' logo op je profiel weer te geven om je premium status aan te geven. De Premium-badge wordt weergegeven op uw profiel en naast uw naam in de zoekresultaten. Daarvan, hoe kom ik van linkedin premium af? LinkedIn Premium-abonnementen opzeggen

  1. Klik boven aan uw LinkedIn-homepagina op het pictogram Ik.
  2. Selecteer Toegang tot Mijn Premium in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op de knop Premium-account beheren in de rechterlijst.
  4. Klik onder Abonnement beheren op Abonnement annuleren.

Is LinkedIn Premium Maandelijks opzegbaar?

Ja, je kunt je LinkedIn Premium abonnement op elk moment opzeggen. Om dit te doen, logt u in op uw LinkedIn-account, klikt u op het pictogram Ik in de bovenste balk en selecteert u vervolgens Instellingen & Privacy in het vervolgkeuzemenu. Op de pagina Instellingen en privacy scrolt u naar beneden naar het onderdeel Premium en klikt u op de knop Annuleren. Wat kan je zien met LinkedIn Premium? Er zijn een paar verschillende functies waarvan je kunt profiteren met LinkedIn Premium. Je kunt bijvoorbeeld zien wie je profiel heeft bekeken, berichten sturen naar iedereen (zelfs als je niet verbonden bent), InMail credits krijgen en de volledige lijst met zoekresultaten zien als je de geavanceerde zoekfunctie gebruikt. Je krijgt ook toegang tot exclusieve content, zoals artikelen van LinkedIn Learning en de LinkedIn Job Seeker Premium Newsletter. Bovendien kunt u uw profiel als PDF downloaden en rich media aan uw profiel toevoegen om het te laten opvallen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dus, wat is linkedin lid?

LinkedIn biedt een gratis, basislidmaatschap aan iedereen die online een professioneel profiel wil maken en onderhouden. Als u een upgrade uitvoert naar een Premium-abonnement, krijgt u daarnaast toegang tot andere producten en functies van LinkedIn. Kan iemand zien dat ik zijn LinkedIn Bekijk zonder account? Zolang je niet bent ingelogd, ben je niet zichtbaar. Nog veiliger is de incognitomodus van je webbrowser. In een incognitovenster kun je privé browsen en volgt LinkedIn je dus ook niet. Via Google zoek je iemands naam en LinkedIn-profiel op en in incognitomodus klik je erop om anoniem te kunnen gluren.

Hoe kan je zien wie er op je LinkedIn kijkt?

Ga naar de “wie heeft mijn profiel bekeken” pagina op LinkedIn

  • Klik op het “You” icoon dat uw foto weergeeft bovenaan de homepage;
  • Kies “Bekijk profiel.”
  • Van daaruit klikt u op “who viewed your profile” in de banner van uw dashboard.
Kun je zien wie er op je LinkedIn bekijkt? Nee, u kunt niet zien wie uw LinkedIn bekijkt. LinkedIn heeft geen functie waarmee u kunt zien wie uw profiel heeft bekeken.

Je kunt ook vragen hoe verwijder ik mezelf van linkedin?

Er zijn een paar manieren om jezelf van LinkedIn te verwijderen. De eerste is om je account volledig te verwijderen. Ga hiervoor naar de LinkedIn website en log in. Klik vervolgens op het pictogram Ik in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Instellingen & Privacy in het uitklapmenu. Op de pagina Instellingen & Privacy scrolt u naar beneden en klikt u op de link Uw account verwijderen. LinkedIn zal je dan vragen om te bevestigen dat je je account wilt verwijderen. Zodra u dit bevestigt, wordt uw account verwijderd en bent u niet langer lid van LinkedIn.
De tweede manier om jezelf van LinkedIn te verwijderen is door je account te deactiveren. Ga hiervoor naar de LinkedIn website en log in. Klik vervolgens op het pictogram Ik in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Instellingen & Privacy in het uitklapmenu. Scroll op de pagina Instellingen & Privacy naar beneden en klik op de link Uw account deactiveren. LinkedIn zal je dan vragen om te bevestigen dat je je account wilt deactiveren. Zodra u dit bevestigt, wordt uw account gedeactiveerd en bent u niet langer lid van LinkedIn. Je kunt je account echter op elk moment weer activeren door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
De derde manier om jezelf van LinkedIn te verwijderen is om je account te ontkoppelen van je Facebook account. Ga hiervoor naar de LinkedIn website en log in. Klik vervolgens op het Ik-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Instellingen & Privacy in het uitklapmenu. Scroll op de pagina Instellingen & Privacy naar beneden en klik op de link Uw account ontkoppelen van Facebook. LinkedIn zal je dan vragen om te bevestigen dat je je account wilt ontkoppelen van Facebook. Zodra u dit bevestigt, is uw LinkedIn-account niet langer gekoppeld aan uw Facebook-account.

Door Smitt

Vergelijkbare artikelen

Kun je je LinkedIn account verwijderen? :: Hoe kan ik mijn LinkedIn profiel aanpassen?
Handige links