Huis > W > Wat Is Er Op Eurosport?

Wat is er op Eurosport?

Eurosport 1

  • 23:05. Hoogtepunten van Roland Garros.
  • 01:30. Autosport: FIA WTCR.
  • 02:00. Hoogtepunten van Roland Garros.
  • 03:00. Wielrennen: Giro d'Italia.
  • 04:30. Wielrennen: Ronde van Hongarije.
  • 05:30. Paardensport: Global Champions Tour.
  • 06:30. Wielrennen: Giro d'Italia.
  • 08:30. Triathlon: Super League Arena Games - Singapore.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Eurosport 1 gratis?

Gratis toegang tot nieuws, artikelen, scores, podcasts, hoogtepunten van evenementen en meer is te vinden op de website en mobiele app van Eurosport. Eurosport biedt nu live en on-demand streaming van al zijn kanalen. Voor de streamingdienst is een abonnement vereist.

En nog een vraag, wie heeft gewonnen met tennis?

Toptalent Alcaraz dendert over Zverev heen en wint masterstoernooi Madrid. Carlos Alcaraz verslaat in Madrid na Rafael Nadal en Novak Djokovic ook Alexander Zverev. Daarmee schrijft hij al voor de tweede keer in zijn nog jonge carrière een masterstoernooi op zijn naam. Men kan zich ook afvragen: hoe moet je tennis spelen? Tennis is een balsport voor twee spelers (enkelspel) of vier spelers (dubbelspel), waarbij een bal met een racket over een net gespeeld moet worden. De bal moet over het net op de speelhelft van de tegenstander(s) worden geslagen.

Hoe laat US Open finale dames?

De finale van de US Open 2020 vindt plaats op zaterdag 12 september om 16.00 uur EST. Dienovereenkomstig, hoe laat is de finale van roland garros? De finale van de French Open, ook bekend als Roland Garros, begint op zondag 11 juni om 15.00 uur plaatselijke tijd.

Gerelateerde artikelen

Is Eurosport 2 gratis?

Eurosport 2 is bij een aantal aanbieders beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal andere aanbieders is deze zender tegen een meerprijs beschikbaar. Programma Gemist wordt niet gebruikt om naar Eurosport 2 te kijken.

Dienovereenkomstig, wie won het vaakst wimbledon?

De meest succesvolle spelers op Wimbledon zijn Roger Federer, die het toernooi achtmaal won, en Martina Navrátilová, die het damesenkelspel negenmaal op haar naam schreef. Dienovereenkomstig, waarom geen tennis op tv? Ziggo Sport gaat echter niet alle WTA tennistoernooien live uitzenden. Dit komt omdat sommige ATP (tennistoernooien voor mannen) en WTA toernooien gelijktijdig plaatsvinden. Ziggo Sport maakt op deze momenten de keuze welk toernooi het meest interessant is.

Daarvan, waar wordt abn tennis uitgezonden?

Het ABN AMRO World Tennis Tournament word de komende week live uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Zij zenden alle partijen live uit. De halve finale en finale zijn komend weekend ook op het open net uitgezonden via de NOS. Vervolgens, welke zender is ziggo sport tennis? Ziggo Sport Tennis is te zien op kanaal 14.

Hoe laat finale AO 2022?

De finale AO 2022 wordt gehouden op zondag 20 februari om 15.00 uur EST.

Door Rissa

Vergelijkbare artikelen

  • Waar kan ik Eurosport kijken?

    U kunt zowel de live uitzendingen van Eurosport als vele extra livestreams bekijken in de app of website van Eurosport Player. U kunt de livestreams op uw televisie bekijken. Dit kan via een apparaat.

  • Wat is er te zien op Eurosport 2?

    De sportliefhebber kan kiezen uit extreme sporten als basketbal, rugby en volleybal. Eurosport 2 is beschikbaar bij een aantal providers.

  • Hoe kan je Eurosport kijken?

    Je kunt zowel de live-uitzendingen van Eurosport als vele extra livestreams bekijken in de app of website van Eurosport Player. U kunt de livestreams op uw televisie bekijken. Dit kan via een apparaat.

Waar worden de ATP Finals uitgezonden? :: Waar kan ik Roland Garros live kijken?
Handige links