Huis > W > Waar Kan Ik Eurosport Kijken?

Waar kan ik Eurosport kijken?

Via de livestreams in de app of website van Eurosport Player zijn zowel de (live-)uitzendingen van Eurosport als vele extra livestreams te zien. Het is ook mogelijk om de livestreams op je televisie te bekijken. Dat kan via een Chromecast, Apple TV of Samsung Smart TV.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, is eurosport 1 gratis?

Eurosport is beschikbaar op de website en mobiele app en geeft gratis toegang tot nieuws, artikels, scores, podcasts, hoogtepunten van evenementen,... En sinds kort biedt Eurosport ook toegang tot live en on-demand streaming van al zijn kanalen. Voor de streamingdienst is een abonnement nodig. Bovendien, wat kost een abonnement op eurosport? Een jaarabonnement op Eurosport Player met maandelijkse betaling kost €3,99 per maand, een maandabonnement kost €6,99 per maand en een jaarabonnement heb je voor €29,99. Eenmaal ingelogd is het aantal livestreams direct zichtbaar.

Wat dit betreft, is eurosport 2 gratis?

Ja, eurosport 2 is gratis. U kunt het bekijken op uw tv, computer of mobiel apparaat. Dus, welke zender is eurosport? Eurosport is een pan-Europees televisiesportnetwerk dat eigendom is van en geëxploiteerd wordt door Discovery Communications. Discovery nam in december 2012 een minderheidsbelang van 20% en werd in januari 2014 meerderheidsaandeelhouder in de Eurosport-venture met TF1, met een aandeel van 51%.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, hoeveel eurosport zenders zijn er?

Eurosport 2 is naast Eurosport 1 de tweede sportzender van Eurosport, dat onderdeel is van het Amerikaanse bedrijf Discovery Inc. De zender ging in 2005 van start als aanvulling op Eurosport 1 en wordt in heel Europa uitgezonden. Eurosport is met haar twee sportzenders het grootste sportkanaal van Europa. Men kan zich ook afvragen: wat is er op eurosport? Eurosport 1

  • 21:30 Wielrennen: Giro d'Italia | Etappe 8.
  • 23:30 Triatlon: Super League Arena Games.
  • 00:30 Tennis: Roland Garros | Hoogtepunten.
  • 01:30 Wielrennen: Giro d'Italia | Etappe 8.
  • 02:25 Wielrennen: Giro d'Italia | Etappe 9.
  • 04:21 Wielrennen: Giro d'Italia | Etappe 9.
  • 06:18 Wielrennen: Giro d'Italia | Etappe 9.

Dit in overweging nemend, welke zender zendt tennis uit?

Tennis mag niet zomaar overal worden uitgezonden vanwege uitzendrechten. Zit je in Nederland, dan kun je tennis kijken via de NOS, ESPN, Ziggo Sport of de Eurosport Player. Bij sommige zenders worden tenniswedstrijden live uitgezonden en bij andere kun je via hun online streaming dienst live meekijken. Vervolgens, welke zender is eurosport 2 bij ziggo? Op dit moment is Eurosport 2 niet te zien via Ziggo. Volgens de laatste informatie zou Eurosport 2 wel weer terug te zien zijn vanaf 1 juli 2019. Dan zal het kanaal te zien zijn op kanaal 60.

Waar zit Eurosport 2 bij KPN?

Eurosport 2 is niet beschikbaar bij KPN.

Door Carie

Vergelijkbare artikelen

Welke zenderpakketten heeft Ziggo? :: Waar zit 192TV op Ziggo?
Handige links