Huis > W > Wat Is Een Lokaal Account?

Wat is een lokaal account?

Een lokaal account is het meest basale accounttype. Alle (persoonlijke) instellingen die je wijzigt met betrekking tot je bureaublad, het startmenu, software, favorieten (Internet Explorer), kortom alles dat je wijzigt heeft alleen invloed de computer die je op dat moment gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe aanmelden met lokaal account Windows 10?

Uw Windows 10-apparaat overschakelen naar een lokaal account

  1. Sla al uw werk op.
  2. Selecteer in Start Instellingen > Accounts > Uw gegevens.
  3. Selecteer In plaats daarvan aanmelden met een lokaal account.
  4. Typ de gebruikersnaam, het wachtwoord en de geheugensteun voor uw nieuwe account.
Wat is een lokaal account Windows? Als u zich aanmeldt met een lokaal account, krijgt u geen toegang tot een van deze functies en functionaliteiten. Je hebt alleen toegang tot de bestanden, instellingen en apps op je lokale pc. Als u momenteel een lokaal account gebruikt, kunt u gemakkelijk overschakelen naar een Microsoft-account.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik een lokaal account?

Een lokale account verwijderen kan via de opdrachtregel of via het instellingenmenu. Om een lokaal account te verwijderen via de opdrachtregel, gebruikt u het commando "net user". Met dit commando kunt u lokale accounts bekijken, toevoegen en verwijderen. Om een lokaal account te verwijderen via het instellingenmenu, gaat u naar de sectie "accounts" en selecteert u het account dat u wilt verwijderen. Hoe ontkoppel je Microsoft account? Als u uw Microsoft-account wilt ontkoppelen van uw Windows 10-apparaat, kunt u dit doen door naar de app Instellingen en vervolgens Accounts te gaan. Klik onder de sectie Uw info op de link Uw Microsoft-account ontkoppelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Vervolgens, kan gebruikersaccount niet verwijderen?

Om een gebruiker te verwijderen kun je dit aanhouden: Open Gebruikersaccounts door achtereenvolgens te klikken op de knop Start. , op Configuratiescherm, op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht en op Gebruikersaccounts. Klik vervolgens op Een ander account beheren. Hoe Windows 10 opstarten zonder wachtwoord? Druk op Windows-toets+R en geef de opdracht netplwiz gevolgd door Enter. Selecteer in het lijstje de gebruikersnaam waarmee je je automatisch wilt aanmelden. Verwijder pas nu het vinkje bij Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven (...) en klik op Ok.

Wat is mijn lokale gebruikersnaam?

Je ziet je accountnaam in het opstartscherm van de pc. Deze naam staat onder je accountafbeelding. Allereerst open je het Configuratiescherm. Je doet dit door naast het Windows-logo onderaan je scherm te klikken op het vergrootglas. Hoe verander je je account op laptop? Ervan uitgaande dat u verwijst naar het wijzigen van uw gebruikersaccount op een Windows 10-laptop:
1. Ga naar Start > Instellingen > Accounts.
2. Selecteer onder Uw account Familie & andere gebruikers.
3. Selecteer het account dat u wilt wijzigen en selecteer vervolgens Accounttype wijzigen.
4. Afhankelijk van het accounttype dat u wilt wijzigen, zijn er verschillende opties die u moet selecteren.
Voor een Microsoft-account selecteert u Aanmelden met een Microsoft-account en volgt u de aanwijzingen.
Voor een lokaal account selecteert u Aanmelden zonder Microsoft-account en volgt u de aanwijzingen.
5. 5. Nadat u uw accounttype hebt gewijzigd, selecteert u Gereed.

Is Windows wachtwoord hetzelfde als Microsoft?

Nee, Windows wachtwoord is niet hetzelfde als Microsoft. Microsoft is een bedrijf en Windows is een besturingssysteem.

Door Iila Dondero

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt lookup? :: Wat is een Logitech?
Handige links