Huis > W > Wat Zijn Singeltjes Waard?

Wat zijn singeltjes waard?

Om voor uzelf te kijken naar de waarde van Lp's en ander vinyl zou u alvast eens op www.discogs.com kunnen kijken. Daar kunt u het nummer van de plaat invoeren en een indicatie van de prijs kunnen zien. Waarvoor deze platen in het verleden verkocht zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat kun je doen met oude lp's?

Het beste antwoord. Nee gek, niet weggooien. Zet ze op Marktplaats, liefst zo gedetailleerd mogelijk, inclusief staat van de plaat en de hoes, eventueel met foto. Ik heb vorig jaar mijn platenverzameling (3 verhuisdozen vol) verkocht via Marktplaats aan een verzamelaar en daar nog een behoorlijk bedrag voor gekregen. Bovendien, hoe voorkom je kromtrekken van multiplex? De lagen zijn kruislings op elkaar gelijmd waardoor er een sterke houten plaat ontstaat die minder snel krom trekt. In de regel kan worden gezegd dat hoe meer fineerlagen een plaat heeft, hoe minder kans er is op kromtrekken. Multiplex met een dikte van 18mm is dus sterker dan dikte 6mm.

Hoe maak je een plaat schoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een bord schoon te maken. Eén manier is om heet water en zeep te gebruiken. U kunt ook een vaatwasser gebruiken. Als u een vaatwasser gebruikt, moet u het bord in de vaatwasser zetten en afwasmiddel toevoegen. Vervolgens moet u de vaatwasser op het juiste programma laten draaien. Een andere manier om een bord schoon te maken is met een oplossing van azijn en water. U moet gelijke delen azijn en water mengen en dan een doek gebruiken om het bord af te vegen. Hoe moet je platen? Er zijn veel verschillende manieren om platen te maken, maar de meest gebruikte methode is galvaniseren. Hierbij wordt een elektrische stroom door een oplossing geleid die de metaalionen bevat die u op het oppervlak wilt afzetten. De metaalionen worden aangetrokken door de elektrode en zetten zich af op het oppervlak.

Gerelateerde artikelen

Is Amazon Prime het waard?

Amazon Prime kost zo weinig dat het al de moeite waard is. Je kunt het abonnement elke maand opzeggen als je het een paar maanden neemt. Je zult niet snel financieel in de buidel tasten voor Prime vanwege de gratis proefperiode van 30 dagen.

Vervolgens, hoeveel groeven heeft een lp?

De afkorting lp staat voor long play. De meeste lp's moeten op 33⅓ toeren per minuut worden afgespeeld. Andere platenformaten zijn singles en ep's. Elke grammofoonplaat heeft per zijde één doorlopende groef bestaande uit de inloop, daarna de opname en aan het eind de uitloop. Men kan zich ook afvragen: wat weegt een stalen plaat? Staal 7.850 kg/m³ RVS 7.930 kg/m³

En nog een vraag, hoe dik is een lp hoes?

(breedte) x 325 mm. (hoogte)., dikte 0.15 mm. Stevige kartonnen LP picture disc hoezen, met een gestanst venster van 260 mm. aan één zijde. En nog een vraag, wat is 7 inch vinyl? 7-inch vinyl is een type fonograafplaat dat in de jaren vijftig werd geïntroduceerd. Het is kleiner dan de standaard 10-inch of 12-inch platen, en bevat doorgaans minder groeven per inch, waardoor de speelduur korter is. 7-inch vinylplaten worden tegenwoordig nog steeds geproduceerd, hoewel ze minder gangbaar zijn dan de grotere formaten.

Wat dit betreft, hoeveel kost een lp vroeger?

Vroeger kostten LP's ongeveer 20 dollar. De prijs van LP's is echter in de loop der tijd gestegen en ze kosten nu ongeveer $30.

Door Klenk

Vergelijkbare artikelen

Wat is LPK? :: Waarom blijft plaat hangen?
Handige links