Huis > H > Hoe Zie Je Je Geschiedenis Op Spotify?

Hoe zie je je geschiedenis op Spotify?

'Wanneer je een langere tijd gebruik hebt gemaakt van Spotify, en je wilt weten welke nummers je hebt gehoord, kan je gebruik maken van de history. Ga hiervoor naar de play queue en vervolgens history. Het is via de geschiedenis erg eenvoudig om de liedjes toe te voegen aan je favorieten. '

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Hoe verwijder je geschiedenis op Spotify?

De sectie 'Je bibliotheek' heeft een aantal opties bovenaan, maar scrol omlaag om de 'Recent afgespeeld' sectie te vinden. Deze sectie weergeeft artiesten, albums en afspeellijsten die je recent hebt beluisterd. Tik op de verticale punten ⁝ naast iets dat je wilt verbergen. Dienovereenkomstig, wie luistert mijn spotify? Voor het weergeven of verbergen van Activiteit van vrienden: Klik op. in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen. Schakel onder Weergaveopties de optie Ontdek waar je vrienden naar luisteren in (groen) of uit (grijs).

Hoe Spotify opschonen?

Er zijn een paar manieren om je Spotify-account op te schonen:
- Ontvolg artiesten of afspeellijsten waar je niet meer naar luistert
- Verwijder tracks uit je "Liked Songs" die je niet meer wilt
- Verwijder afspeellijsten die je niet meer gebruikt
- Ontvolg andere gebruikers die je niet meer in je feed wilt zien
Om dit alles te doen, ga je naar je accountinstellingen en gebruik je de opties "Account beheren". Van daaruit kun je alles beheren wat aan je account gekoppeld is. Hoe kun je zien hoeveel uur je Spotify hebt geluisterd? Als u de desktop app gebruikt, kunt u uw recente speeltelling bekijken door te klikken op het tabblad "Geschiedenis" in de linker zijbalk. Als je de web player gebruikt, kun je je playcount bekijken door naar je profiel te gaan en "Bekijk alle activiteiten" te selecteren. Je speelteller wordt bovenaan de pagina weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Je kunt ook vragen wat betekent blauw stipje spotify?

Nieuwe afleveringen van podcasts die je luistert, worden straks op de thuispagina geplaatst met een blauwe stip. Tevens wordt via een progressiebalkje duidelijk hoe ver je al bent in een aflevering. Daarnaast worden er meer gepersonaliseerde aanraders gepresenteerd. Hoe haal je een afspeellijst uit de wachtrij? Tik in het afspeelmenu op het wachtrijpictogram in de rechterbenedenhoek. Net als de desktop en de Spotify-webclient, toont de wachtrijlijst huidige en aankomende nummers voor uw gekoppelde apparaten. Van daaruit kunt u afzonderlijke nummers uit uw wachtrij verwijderen of alle handmatig toegevoegde nummers wissen.

Hoe kan je een afspeellijst verwijderen op Spotify?

Hoe een spotify-afspeellijst te verwijderen

Het proces is hetzelfde iphone , ipad , Android , bureaublad , en web apps. Ten eerste, ga naar het tabblad "Library" en zoek de afspeellijst die u wilt verwijderen. Tik of klik op het menu-pictogram van Three-Dot. Selecteer "Afspeellijst verwijderen" in het menu.
Hoe verander je je naam op Spotify? Als je je naam op Spotify wilt veranderen, moet je naar de instellingenpagina gaan en op het tabblad account klikken. Daar kun je je naam, e-mailadres en wachtwoord wijzigen.

Wie is de nummer 1 artiest op Spotify?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wanneer je hem stelt, want de nummer 1 artiest op Spotify kan in de loop der tijd veranderen. Vanaf juli 2020 is de nummer 1 artiest op Spotify Bad Bunny, een Puerto Ricaanse rapper en zanger.

Door Aleksandr

Vergelijkbare artikelen

Kan je een telefoon afluisteren? :: Welke radiozender heeft geen reclame?
Handige links