Huis > H > Hoe Wis Ik De Geschiedenis Op Mijn Ipad?

Hoe wis ik de geschiedenis op mijn iPad?

Tik op Browsegeschiedenis. Achter 'Browsegeschiedenis' verschijnt een wit vinkje. Tik achter 'Periode' op het uitklapmenu en vervolgens op de periode waarvan u de geschiedenis wilt verwijderen. Tik rechtsonder op Gegevens wissen > Wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet ik mijn locatiegeschiedenis uit?

'Locatiegeschiedenis' in- of uitschakelen

  1. Ga naar het gedeelte Locatiegeschiedenis van uw Google-account.
  2. Kies of uw account of uw apparaten de locatiegeschiedenis kunnen melden bij Google. Uw account en alle apparaten: Schakel Locatiegeschiedenis bovenaan in of uit.
Trouwens, hoe schakel ik google uit? Google Assistant uitschakelen op je Android smartphone

Ga naar de instellingen van je smartphone en kies (of zoek) 'Google'. Zet het schuifje bij 'Google Assistent' uit.

Dit in overweging nemend, hoe schakel ik gps uit?

Het proces voor het uitschakelen van GPS varieert afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Voor de meeste apparaten kunt u naar het instellingenmenu gaan en de locatie- of GPS-instellingen vinden. Van daaruit kunt u de GPS uitschakelen. Sommige apparaten hebben een aparte GPS-app waarmee u de GPS kunt uitschakelen. Bovendien, kan geen zoekmachines verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u een zoekmachine niet uit uw browser kunt verwijderen. De eerste mogelijkheid is dat de zoekmachine is ingesteld als standaard zoekmachine, en dat de browser u niet toestaat de standaardwaarde te veranderen. De tweede mogelijkheid is dat de zoekmachine in de browser is ingebouwd en niet kan worden verwijderd. De derde mogelijkheid is dat u geen toestemming hebt om de zoekmachine te verwijderen, omdat u niet de beheerder van de computer bent of omdat de zoekmachine deel uitmaakt van een vergrendelde browserinstelling.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe verwijder je een zoekopdracht op Funda?

Nieuwsbrieven

  1. Klik rechtsboven op je naam. Als wij je voornaam niet kennen dan staat hier 'Account'.
  2. Kies voor de optie 'Mijn account'.
  3. Klik op 'E-mailinstellingen'.
  4. Maak bij de mail die je wenst aan te passen of stopzetten een keuze: Bewaarde zoekopdracht. Selecteer een optie bij 'Bewaarde zoekopracht'.
Je kunt ook vragen hoe verwijder je je geschiedenis op je computer? Je geschiedenis wissen
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik google suggesties?

Google

Zo zet je trending zoekopdrachten uit:

  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Automatisch aanvullen met trending zoekopdrachten uit.
Men kan zich ook afvragen: kan iemand mijn geschiedenis zien? De geschiedenis van een gebruiker is niet zichtbaar voor andere gebruikers, maar de geschiedenis van een gebruiker is wel zichtbaar voor de beheerders van het systeem.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je je geschiedenis wist, gebeurt er het volgende:
- Je verliest alle data die in je geschiedenis staat. Dit betekent dat je geen toegang meer hebt tot de websites die je hebt bezocht, de zoekopdrachten die je hebt uitgevoerd en de formulieren die je hebt ingevuld.
- Je verliest ook de autocomplete-functie in je webbrowser. Dit betekent dat je webbrowser minder snel zal reageren op je invoer, omdat het niet meer weet welke woorden je gebruikt.
- Je webbrowser zal ook minder snel zijn bij het laden van pagina's. Dit komt omdat het niet meer weet welke pagina's je eerder hebt bezocht en dus niet kan pre-cachen.

Door Ioyal Bonnel

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn adresboek? :: Hoe zoekgeschiedenis Maps verwijderen?
Handige links