Huis > H > Hoe Werkt Ontgrendelen Met Apple Watch?

Hoe werkt ontgrendelen met Apple Watch?

'Ontgrendel met Apple Watch' configureren

  • Open de Instellingen-app op uw iPhone.
  • Tik op 'Face ID en toegangscode' en typ uw toegangscode.
  • Scrol omlaag naar 'Ontgrendel met Apple Watch' en schakel de functie in naast de naam van uw Watch.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe ontgrendel ik mijn imac?

Haal je Mac uit de sluimerstand door op een willekeurige toets op het toetsenbord te drukken of door het scherm van je Mac-notebook te openen. Op het scherm wordt aangegeven dat je Mac wordt ontgrendeld. Kan niet inloggen Apple Watch? De Apple Watch opnieuw instellen als u de toegangscode van de Watch niet weet

  • Plaats de Apple Watch op de lader.
  • Houd de zijknop ingedrukt tot u 'Zet uit' ziet.
  • Houd de Digital Crown ingedrukt en tik vervolgens op 'Stel opnieuw in'.
  • U kunt opnieuw koppelen nadat de Apple Watch is losgekoppeld.

Kan Apple Watch met iPad?

Nee, de Apple Watch kan niet worden gebruikt met de iPad. De Apple Watch is ontworpen voor gebruik met de iPhone en is niet compatibel met de iPad. Hoe kan ik mijn iPhone ontgrendelen met mijn Apple Watch? Er zijn twee manieren om je iPhone te ontgrendelen met je Apple Watch. De eerste manier is om de optie "Wake for 75 Seconds" in de Watch-app op je iPhone te gebruiken. Hierdoor blijft je iPhone 75 seconden wakker en ontgrendeld nadat je je Apple Watch om je pols hebt gedaan. De tweede manier is om de optie "Wake Screen on Wrist Raise" in de Watch-app te gebruiken. Hierdoor wordt je iPhone wakker en ontgrendeld wanneer je je pols optilt om ernaar te kijken.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe kan ik mijn SIM ontgrendelen iPhone?

Je simkaart ontgrendelen op een iPhone

  1. Open de 'Instellingen' app.
  2. Ga naar 'Mobiel netwerk'.
  3. Druk op 'Simpincode'.
  4. Je kunt nu je simkaart ontgrendelen door je pincode in te voeren.
Hoe ontgrendel je Apple pay? Betalen met uw iPhone

Als uw iPhone beschikt over Face ID, drukt u tweemaal op de zijknop. Als u gevraagd wordt om te verifiëren, doet u dit met Face ID of voert u uw toegangscode in om Apple Wallet te openen. Als uw iPhone beschikt over Touch ID, drukt u tweemaal op de thuisknop.

Wat moet je doen als je Apple ID het niet doet?

Accountherstel is een procedure die is ontworpen om u weer toegang te geven tot uw Apple ID-account wanneer u niet voldoende informatie hebt om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Om veiligheidsredenen kan het een aantal dagen of nog langer duren voordat u uw account weer kunt gebruiken. Dit in overweging nemend, kan op dit moment geen apple id aanmaken? Het is momenteel niet mogelijk om een Apple ID aan te maken.

Daarvan, hoe vind ik het wachtwoord van mijn apple id?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het proces voor het vinden van een Apple ID-wachtwoord kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie van de persoon. Enkele algemene tips die nuttig kunnen zijn, zijn het controleren van de e-mailinbox van de persoon voor eventuele e-mails van Apple om het wachtwoord opnieuw in te stellen, zoeken naar opgeslagen wachtwoorden in een wachtwoordbeheerprogramma of contact opnemen met de klantenondersteuning van Apple voor hulp.

Door Alie Riebel

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe ik een clean install op imac? :: Wat is Mac filtering Ziggo?
Handige links