Huis > H > Hoe Maak Je Een Schermopname Op Macbook?

Hoe maak je een schermopname op macbook?

Je scherm opnemen in QuickTime Player op de Mac

  1. Kies 'Archief' > 'Nieuwe schermopname' in de app QuickTime Player op de Mac om Schermopname te openen en de bediening weer te geven. Klik op 'Opties' om in te stellen wat je wilt opnemen.
  2. Klik op 'Neem op'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kun je je scherm opnemen Apple?

Uw scherm opnemen

  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een scherm opnamen? Een screenshot maken
  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

Daarvan, waar kan ik mijn schermopname zien?

Er zijn een paar manieren om uw schermopname te vinden nadat u deze hebt gemaakt. Om uw schermafbeelding op een Windows 10-computer te vinden, gaat u naar de Bestandsverkenner en vervolgens naar Deze pc. Ga vervolgens naar de map Afbeeldingen en vervolgens naar de map Schermafbeeldingen. Hier vindt u alle schermafbeeldingen die u hebt gemaakt. Als u een Mac gebruikt, kunt u uw schermafbeeldingen vinden door naar de Finder te gaan en dan naar de map Afbeeldingen. In de map Foto's zou je een map met de naam Screenshots moeten zien. Al je schermafbeeldingen worden hier opgeslagen. Dus, is schermopname met geluid? Schermopname met geluid is zeker mogelijk! Er zijn zelfs een aantal verschillende manieren om het te doen.
Als u een Mac gebruikt, kunt u de ingebouwde QuickTime Player gebruiken om uw scherm met geluid op te nemen. Open gewoon QuickTime Player, klik op "Bestand" > "Nieuwe schermopname", en klik dan op het microfoonpictogram om de geluidsopname in te schakelen.
Voor Windows kunt u de gratis schermrecorder CamStudio gebruiken. Download en installeer het programma, start het en klik op de knop "Opnemen". Klik vervolgens op de knop "Opties" en controleer de optie "Audio opnemen".
Er zijn ook een aantal betaalde schermopnameprogramma's met meer mogelijkheden en opties, zoals Snagit en Camtasia.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een video op macbook?

De ingebouwde camera van de Mac gebruiken

Kies 'Archief' > 'Nieuwe filmopname' in de app QuickTime Player op de Mac. Wanneer de opnameregelaars verschijnen, wordt er een groen lampje weergegeven naast de ingebouwde camera op je Mac. Tip: Wanneer je Mac geen ingebouwde camera heeft, kun je een externe camera aansluiten.
Hoe schermopname maken laptop? Windows 8.1. Druk op de Windows-toets + 'PrtScn' op je toetsenbord. Het scherm zal even dimmen, waarna je de schermopname als bestand kunt opslaan in de map Afbeeldingen > Schermopnames. Druk op de toetsen CTRL + P op je toetsenbord, en selecteer 'Afdrukken'.

Hoe kun je je scherm opnemen laptop?

Stap 1: Druk op de sneltoets Win + G om het in Window 10 ingebouwde schermrecorderprogramma te openen. Stap 2: Klik op de Opnameknop (of druk op de sneltoets Win + Alt + R) om te beginnen met het opnemen van uw scherm in Windows 10. Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot op de windows? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken in Windows. De meest gebruikelijke manier is door op de Print Screen-toets op uw toetsenbord te drukken. Dit maakt een screenshot van uw hele scherm en slaat het op uw klembord op. U kunt het dan in een ander programma zoals Paint of Photoshop plakken om het als een afbeelding op te slaan.
Een andere manier om een schermafdruk te maken is het Knipgereedschap. Dit is een bij Windows geleverd programma waarmee u screenshots kunt maken van specifieke delen van uw scherm. Om het te gebruiken opent u het knipselgereedschap en klikt u op de knop Nieuw. Vervolgens selecteert u met de muis het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. Het knipselgereedschap maakt dan een screenshot van dat gebied en slaat het op uw klembord op.
U kunt ook het ingebouwde hulpmiddel voor schermafbeeldingen in Windows 10 gebruiken door op de Windows-toets + Shift + S te drukken. De schermafbeelding wordt dan opgeslagen op uw klembord.

Dienovereenkomstig, hoe neem je je scherm op samsung?

Het antwoord op deze vraag is dat u de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd moet indrukken.

Door Biancha Stencel

Vergelijkbare artikelen

Hoe schijf formatteren Mac? :: Hoe duur is een nieuw Macbook scherm?
Handige links