Huis > I > Is Er Een Macbook Air 2021?

Is er een MacBook Air 2021?

In zijn nieuwste 'Power On'-nieuwsbrief meldt Gurman dat Apple oorspronkelijk van plan was om de nieuwe MacBook Air eind 2021 of begin 2022 te lanceren. Die heeft volgens de analist 'een compleet nieuw ontwerp, MagSafe, de M2-chip en meer'. Nu zou Apple mikken op een lancering in de tweede helft van 2022.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe groot is een MacBook Air 13 inch?

Breedte32.5
Hoogte22.7
Dikte1.7
Gewicht1.35 kilo
Hoe kan ik zien welke MacBook Air Ik heb? De eenvoudigste manier is via 'Over deze Mac'. Klik hiervoor op 'Over deze Mac' in het Apple-menu  in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie. Meer informatie over hoe u deze tools kunt gebruiken om uw Mac te identificeren.

Je kunt ook vragen heeft mijn macbook een m1 chip?

Ja, de MacBook Air (M1, 2020) en de MacBook Pro (13-inch, M1, 2020) hebben beide de Apple M1-chip. Wat is mijn Mac waard serienummer? Helaas is het zonder meer informatie moeilijk om een nauwkeurig antwoord te geven. De waarde van een Mac kan variëren afhankelijk van het model, het jaar, de staat en andere factoren. Over het algemeen zijn nieuwere modellen en modellen in goede staat meer waard dan oudere modellen of modellen in slechte staat. Als u het model en het jaar van uw Mac kent, kunt u online een schatting van de waarde opvragen.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Waarom een MacBook Air?

MacBook is betrouwbaar

MacOS, Apple's eigen besturingssysteem, is speciaal gebouwd voor Apple computers. Hierdoor werken software en hardware goed met elkaar samen en dat maakt MacBook erg stabiel. Bovendien ben je op macOS minder vatbaar voor virussen. Omdat er simpelweg minder virussen voor macOS in de omloop zijn.
Men kan zich ook afvragen: hoe lang doe je met een macbook air? In het kort: als je een MacBook normaal gebruikt (internetten, studeren, werken, filmpjes kijken) gaat een MacBook zeker acht jaar mee. In veel gevallen gaat hij zelfs nog langer mee.

Wat is de nieuwe MacBook?

Bij de 14-inch en 16-inch MacBook Pro 2021 zijn er gelukkig meer poorten. Ze zijn niet alleen voorzien van drie drie usb-c-aansluitingen, maar hebben ook een HDMI-poort en SD-kaartlezer. Ook MagSafe is terug: dit is een magnetische oplaadconnector, die de oplader op de juiste plek houdt. En nog een vraag, hoe breed is een macbook 13 inch? De MacBook 13-inch is 12,78 inch breed.

Hoeveel cm is 13 inch beeldscherm?

13 inch is gelijk aan 33,02 cm.

Door Feodora

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel is 13 inch? :: Wat is sluimerstand op laptop?
Handige links