Huis > W > Waar Zit Airplay Macbook?

Waar zit AirPlay MacBook?

Als u het AirPlay-symbool niet ziet of als u audio van een andere app wilt streamen:

  1. Selecteer op uw Mac het bedieningspaneel in de menubalk.
  2. Klik onder 'Geluid' op 'AirPlay' .
  3. Selecteer een luidspreker waarmee u de huidige audio wilt afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Heeft MacBook AirPlay?

Om gebruik te kunnen maken van Apple AirPlay 2 heb je ten minste een iPhone, iPad, iMac of Macbook nodig. Daarvan, hoe werkt airplay op macbook? Apple AirPlay: Zo werkt het

  1. Open de foto of video die je wil streamen naar je tv in de Foto's-app;
  2. Tik op het deel-icoontje linksonder en scrol naar beneden;
  3. Kies voor 'AirPlay' en tik op het gewenste apparaat waar je naar wil streamen.

Je kunt ook vragen kun je streamen van iphone naar macbook?

Ja, je kunt streamen van je iPhone naar je Macbook. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen:
1. Gebruik AirPlay: Met AirPlay kun je draadloos audio en video streamen van je iPhone naar je Macbook. Om AirPlay te gebruiken, zorg je ervoor dat zowel je iPhone als je Macbook verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Vervolgens open je op je iPhone het Control Center en tik je op het AirPlay-pictogram. Vanaf hier zou je je Macbook moeten zien als een AirPlay-apparaat. Tik erop om te beginnen met streamen.
2. Gebruik een Lightning-naar-USB-kabel: Als je een Lightning-naar-USB-kabel hebt, kun je die gebruiken om je iPhone op je Macbook aan te sluiten en vervolgens audio en video van je iPhone naar je Macbook te streamen. Om dit te doen, sluit je gewoon je iPhone aan op je Macbook met de Lightning-naar-USB-kabel. Open vervolgens het Control Center op je iPhone en tik op het pictogram Screen Mirroring. Vanaf hier zou je je Macbook moeten zien als een AirPlay-apparaat. Tik erop om de streaming te starten.
3. Gebruik een app van derden: Er zijn een aantal apps van derden waarmee je audio en video van je iPhone naar je Macbook kunt streamen. Enkele van deze apps zijn Reflector 3, AirServer en LonelyScreen. Hoe AirPlay van Mac naar tv? Er zijn een paar manieren om AirPlay van Mac naar TV uit te voeren. De eerste manier is om een Apple TV te gebruiken. Je moet je Apple TV met een HDMI-kabel op je TV aansluiten. Zodra hij is aangesloten, open je het AirPlay-menu op je Mac en selecteer je je Apple TV. Het scherm van je Mac verschijnt dan op je tv.
Een andere manier om AirPlay van Mac naar tv te gebruiken is een streamingapparaat van derden, zoals een Roku of Chromecast. Hiervoor moet je de AirPlay-ontvanger op je streaming-apparaat installeren. Zodra deze is geïnstalleerd, open je het AirPlay-menu op je Mac en selecteer je het streamingapparaat. Het scherm van je Mac verschijnt dan op je tv.
Tot slot kun je ook een kabel gebruiken om je Mac met je tv te verbinden. Hiervoor heb je een HDMI-kabel en een Mini DisplayPort-naar-HDMI-adapter nodig. Zodra u deze hebt, sluit u uw Mac met de HDMI-kabel aan op uw tv. Het scherm van je Mac verschijnt dan op je tv.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan AirPlay niet aanzetten MacBook?

Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave. Wat dit betreft, welke apparaten ondersteunen airplay? Welke Apple apparaten ondersteunen Airplay 2

  • iPhone XS Max.
  • iPhone XS.
  • iPhone XR.
  • iPhone X.
  • iPhone 8 Plus.
  • iPhone 8.
  • iPhone 7 Plus.
  • iPhone 7.

Dit in overweging nemend, welke airplay heb ik?

AirPlay werkt op alle oudere iPhones, iPads, Macs en Apple TVs, terwijl AirPlay 2 compatibel is met de meest recente iPhones, iPads en Mac-computers. Elk apparaat waarop Apple iOS 11 of hoger kan worden uitgevoerd, is ook compatibel met AirPlay 2. Wat heb je nodig voor AirPlay? Om AirPlay te gebruiken, heb je een apparaat met iOS 4.3 of hoger nodig, zoals een iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (derde of vierde generatie), iPad of iPad mini. Als je een Mac met OS X Mountain Lion of nieuwer gebruikt, heb je ook AirPlay Mirroring nodig.

Hoe kun je Netflix downloaden op je Macbook?

U kunt Netflix op uw Macbook downloaden door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de website van Netflix en maak een account aan.

2. Klik op de optie 'Aanmelden' in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'.

4. Klik op de optie 'Downloaden' in de linkerbenedenhoek van het scherm.

5. Er zal nu een pop-up verschijnen met de vraag of u de Netflix-app wilt downloaden. Klik op 'Ja'.

6. De Netflix-app zal nu gedownload worden op uw Macbook.

Door Leanne

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je streamen op je tv? :: Heeft Android ook AirPlay?
Handige links