Huis > H > Hoe Werkt Onderwijskorting Bij Apple?

Hoe werkt onderwijskorting bij Apple?

Simpel: met je studentenkaart! Je moet bij je aankoop een geldig bewijs van inschrijving van het huidige studiejaar kunnen overhandigen. In de Apple Stores betekent dat dat je fysiek je studentenkaart laat zien, en online bestel je via de speciale Apple Store voor studenten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat dit betreft, welke macbook kopen als student?

De programma's die je hiervoor gebruikt zijn vaak zwaar. Het is daarom verstandig om voor deze studies een MacBook Pro of een MacBook Pro Touch Bar te kopen. Deze MacBooks kunnen grafische programma's beter aan dan bijvoorbeeld een MacBook Air. Let wel op: kies een MacBook met tenminste 16 GB (RAM) werkgeheugen. Hoe krijg je korting op Apple producten? Apple Stores doen aan price matching waarmee je tot 10% korting kunt krijgen op de originele prijs. Voorwaarde is wel dat het product vlakbij in een fysiek winkel in de schappen ligt voor een lagere prijs. Het is enigszins afhankelijk van de winkel, omdat er geen strikte regels zijn.

En nog een vraag, wie krijgt studentenkorting?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren per winkel of bedrijf dat de korting aanbiedt. Meestal moeten studenten echter een geldig studentenkaartje tonen om de korting te krijgen. Is er studentenkorting bij Coolblue? Er is geen formele studentenkorting bij Coolblue, maar veel studenten kunnen kortingen vinden via verschillende online coupon- en dealsites. Daarnaast biedt Coolblue vaak algemene kortingen en promoties die door iedereen kunnen worden gebruikt, dus het is altijd de moeite waard om de website te controleren voordat je een aankoop doet.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dit in overweging nemend, doet mediamarkt aan studenten korting?

Nee, bij Studentenkorting.nl is helaas op dit moment geen MediaMarkt studentenkorting bekend. Hoe werkt studentenkorting Amac? Als je een student bent, kan je in aanmerking komen voor de Amac studentenkorting. De winkel hanteert namelijk een korting van 6% op Apple Mac producten, mits je studeert aan het MBO, HBO of WO.

Hoe krijg je gratis AirPods Pro?

Als je via de online Apple Store voor het onderwijs een in aanmerking komende Mac of iPad aanschaft krijg je bij de bestelling automatisch de mogelijkheid om de gratis AirPods toe te voegen aan je winkelwagentje. Daarnaast kun je voor de promotie ook terecht in een van de Apple Stores. Daarvan, wat is beter macbook air of pro? De MacBook Air en MacBook Pro zijn allebei geweldige laptops, maar er zijn enkele belangrijke verschillen die je moet overwegen voordat je een aankoop doet. De MacBook Air is lichter en draagbaarder dan de MacBook Pro, waardoor het een goede keuze is voor mensen die vaak reizen of die een laptop willen die ze gemakkelijk mee kunnen nemen. De MacBook Pro daarentegen is krachtiger en heeft een groter scherm, waardoor het een betere keuze is voor wie een laptop nodig heeft die zwaardere taken aankan.

Wat is de beste laptop voor een student?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste laptop voor een student hangt af van zijn specifieke behoeften en budget. Enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een laptop voor een student zijn draagbaarheid, accuduur en prijs.

Door My

Vergelijkbare artikelen

Is een MacBook goed voor school? :: Wat is de grootste Apple laptop?
Handige links