Huis > H > Hoe Werkt Het Toetsenbord Van Apple?

Hoe werkt het toetsenbord van Apple?

De bovenste rij op het toetsenbord bestaat uit de functietoetsen: de toetsen F1 tot en met F12 (soms tot en met F19) en pictogrammen van functies die Apple standaard aan een toets verbindt. Elke toets heeft zijn eigen functie(s). Zo verlaagt F1 de helderheid van het scherm en verhoogt F12 het volume van de speakers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe zet ik mijn macbook aan?

Houd Links Shift + Control + Option ingedrukt. Druk op de aan-/uitknop en laat alle toetsen tegelijkertijd los (ook de aan-/uitknop) . Het kan zijn dat je hiervoor beide handen nodig hebt. Druk op de aan-/uitknop om de computer weer aan te zetten. Hoe kan ik automatisch slot veranderen? Tijdsduur scherm aanpassen

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Scherm en helderheid (vanaf iOS 14/iPadOS 14) of Beeldscherm en helderheid (iOS 13/iPadOS 13 of lager).
  3. Tik op Automatisch slot.
  4. Kies de tijd waarna het scherm op zwart mag gaan. Tik op de gewenste optie.
  5. Sluit de app Instellingen.

Hoe Macbook in slaapstand zetten?

Het proces om een Macbook in slaapstand te zetten is als volgt:
1. Selecteer in het Apple-menu "Slaapstand".
2. De computer gaat in een energiezuinige slaapstand en het scherm wordt gedimd.
3. 3. Druk op een toets van het toetsenbord of klik op het trackpad om de computer te wekken. Trouwens, hoe slaapstand uitschakelen windows 10? Slaapstand is een energiebesparende toestand die vooral voor laptops is ontworpen. Wanneer u uw computer in slaapstand zet, worden de geopende documenten en programma's in het geheugen van uw computer opgeslagen en wordt de computer uitgeschakeld. Wanneer u de computer weer opstart, wordt alles weer hersteld.
Slaapstand is standaard ingeschakeld in Windows 10, maar u kunt het gemakkelijk uitschakelen als u het niet wilt gebruiken. Dit is hoe:
1) Klik op de knop Start en vervolgens op het tandwielpictogram om Instellingen te openen.
2) Klik op Systeem.
3) Klik op Stroom en slaap aan de linkerkant.
4) Zet onder Slaap het dropdown menu op Nooit.
5) Dat is het! De slaapstand is nu uitgeschakeld op uw computer.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat is sluimerstand Mac?

Alle computers en laptops van Apple kennen een zogeheten sluimerstand. Dat is een energiebesparende functie. De apparaten blijven in de sluimerstand wel aanstaan, maar verbruiken veel minder stroom. Een apparaat uit de sluimerstand halen gaat veel sneller dan opstarten. Bovendien, hoe sluit je een programma af? Vastgelopen programma afsluiten

  1. Druk de toetsen Ctrl, Alt en Delete tegelijkertijd in.
  2. Klik op Taakbeheer.
  3. Het venster van Taakbeheer opent met een overzicht van openstaande programma's. Klik op het programma dat vastloopt (Reageert niet).
  4. Klik onderin op Beëindigen.

Wat is Forceer stop?

Houd ctrl (⌃) ingedrukt op je toetsenbord, en klik op het programma in het Dock. Of in plaats van ctrl (⌃), kun je ook je rechtermuisknop gebruiken. Je ziet nu een aantal opties, waaronder "Stop". Wanneer je nu option (⌥) ingedrukt houdt, zie je die optie veranderen in "Geforceerd Stoppen". Dus, hoe krijg je macbook air aan? Er zijn een paar verschillende manieren om een MacBook Air aan te zetten. Eén manier is om hem in een stopcontact te steken en op de aan/uit-knop te drukken. Een andere manier is om hem aan te sluiten op een stroombron, zoals een laptopoplader, en dan op de aan/uit-knop te drukken. Ten slotte kunt u hem ook aansluiten op een USB-poort van een computer of een ander apparaat en dan op de aan/uit-knop drukken.

Hoe werken met een MacBook Air?

Aangenomen dat u tips wilt voor het werken met een MacBook Air:
1. Een manier om de batterijduur van je MacBook Air te maximaliseren is door de Spaarstand te gebruiken. Ga hiervoor naar Systeemvoorkeuren > Energiebesparing en schakel de Spaarstand in.
2. Een andere manier om je batterij te sparen is door je scherm te dimmen. U kunt dit doen door naar Systeemvoorkeuren > Beeldschermen te gaan en de schermhelderheid aan te passen.
3. Om je MacBook Air soepel te laten draaien, zorg je ervoor dat je schijfruimte vrij blijft door ongebruikte bestanden en programma's te verwijderen. Je kunt controleren hoeveel schijfruimte je hebt door naar het Apple-logo in de linkerbovenhoek van je scherm te gaan en Over deze Mac > Opslag te selecteren.
4. U moet ook regelmatig de ingebouwde onderhoudsroutines van Apple uitvoeren, die u kunt vinden door naar het Apple-logo > Systeemvoorkeuren > Onderhoud te gaan.
5. Een manier om je MacBook Air te versnellen is het gebruik van een snellere webbrowser. Safari is de standaard webbrowser op een MacBook Air, maar je kunt ook Google Chrome of Mozilla Firefox downloaden.
6. Een andere manier om je MacBook te versnellen is door programma's die je niet gebruikt af te sluiten. Dit doe je door op de X in de linkerbovenhoek van het programmavenster te klikken.
7. Als u ruimte wilt besparen op uw MacBook Air, kunt u bestanden in de cloud opslaan met behulp van iCloud. iCloud is een dienst waarmee u bestanden online kunt opslaan en ze vanaf elk apparaat kunt openen.
8. Tot slot, als je hulp nodig hebt met iets op je MacBook Air, kun je naar de website van Apple gaan en ondersteunende artikelen vinden of contact opnemen met Apple support.

Door Jessie Nameeta

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn MacBook met chromecast? :: Hoe zet ik mijn MacBook Air uit?
Handige links