Huis > H > Hoe Kan Ik E-Mailadressen Toevoegen?

Hoe kan ik e-mailadressen toevoegen?

Je account toevoegen of verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe een account toevoegen in Google Agenda?

De app wordt standaard geïnstalleerd op de meeste apparaten. Op de apparaten gaat dit niet automatisch. Ga naar de instellingen van je toestel, kies Accounts, log in met je Google account en zet de schakelaar achter de agenda op groen.

Waar staan de adressen van Gmail?

Het adresboek vinden

Log in op www.gmail.com en klik linksboven op het omlaag wijzende driehoekje, naast het Gmail-logo. Er komt een keuzemenu tevoorschijn, waar je op Contacten klikt.
Trouwens, waar staan de e-mailadressen? Waar kan ik de outlook lijst vinden van email adressen, die automatisch zijn opgeslagen? Wanner je naar outlook gaat en op bestand klikt, dan kun je klikken op opties en daarna contactpersonen. Onderaan staat de mogelijkheid om aan te vinken dat de ontvangen emails automatisch worden opgeslagen.

Hoe werkt Outlook contactpersonen?

Outlook-contacten worden opgeslagen als een .pst-bestand op uw computer. Wanneer u Outlook opent, synchroniseert het automatisch met de server en downloadt het alle nieuwe contacten die zijn toegevoegd. Als u wijzigingen aanbrengt in uw contactpersonen, worden die wijzigingen de volgende keer dat u Outlook opent geüpload naar de server. Kun je twee e-mailadressen hebben? Ja, u kunt meerdere e-mailadressen hebben door e-mailforwarding te gebruiken, een nieuw e-mailadres aan te maken of een e-mailservice te gebruiken die meerdere inboxen biedt. Met e-mail forwarding kunt u e-mails ontvangen van een adres en deze automatisch doorsturen naar een ander adres. U kunt een nieuw e-mailadres aanmaken door u aan te melden bij een nieuwe e-maildienst of door een andere e-mailaccount te gebruiken bij uw huidige provider. Sommige e-mailproviders, zoals Gmail, bieden meerdere inboxen waarmee u vanuit één account meerdere e-mailadressen kunt beheren.

Gerelateerde artikelen

Hoe watermerk toevoegen?

U kunt een watermerk invoegen door de optie op het tabblad Ontwerpen te selecteren en Tekst of Concept uit de lijst te kiezen. Selecteer OK.

Hoe maak je een tweede e-mailadres aan?

Dit werkt als volgt.

  1. Ga naar jouw Gmail.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad Accounts en import.
  4. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.
  5. Vul een naam.
Waar vind ik mijn adresboek? Gebruik de app Personen om al uw contactpersonen op één plek te zien, in alfabetische volgorde. Als u de app wilt openen, selecteert u de knop Start en selecteert u personen. Voer uw accountgegevens in als u wordt gevraagd u aan te melden.

Waar vind ik de contacten?

Je contacten checken

  1. Open de app Contacten op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zo kun je dit checken: Contacten per label: Tik linksboven op Menu. selecteer een label onder Labels. Contacten voor een ander account: Tik rechtsboven op je profielfoto. selecteer een account.
Waar staan mijn Google Contacten? Er zijn twee manieren om uw Google Contacts te vinden. De eerste is om naar Google Contacts te gaan in uw browser (contacts.google.com). De tweede is om de app Google Contacts op uw mobiele apparaat te openen.

Waar zijn mijn contactpersonen in e-mail voor Windows 10?

Als u de Mail-app gebruikt die bij Windows 10 wordt geleverd, zijn uw contacten waarschijnlijk opgeslagen in de app Mensen. Om uw contacten te openen, opent u de app Personen en selecteert u het tabblad "Contacten".
Als u een ander e-mailprogramma gebruikt, worden uw contacten mogelijk op een andere locatie opgeslagen. Bijvoorbeeld, in Outlook worden uw contacten opgeslagen in het Outlook Adresboek.

Door Doner

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mails samenvoegen? :: Hoe andere mailbox openen in Outlook?
Handige links