Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Betaalmethode Toevoegen Apple?

Waarom kan ik geen betaalmethode toevoegen Apple?

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch

  • Open de Instellingen-app.
  • Tik op uw naam.
  • Tik op 'Betaling en verzending'. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.
  • Vanaf hier kunt u de volgende dingen doen: Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kun je contant betalen bij de Apple Store?

Betalen in de fysieke Apple Stores

In de fysieke Apple Stores kun je betalen met creditcard, pinpas, contant geld en Apple Store-cadeaubonnen. Ook kun je afrekenen met Apple Pay. Het is dus niet mogelijk om met iDEAL te betalen, wat logisch is omdat het om een online betaalmethode gaat.
Hoe verhoog ik mijn saldo? saldo

Je Google Play-saldo checken

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Google Play-saldo.

Daarvan, hoe lang duurt het voordat geld op app store staat?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de specifieke app store in kwestie. Zo duurt het bij de Apple App Store doorgaans 1-2 weken voordat het geld verschijnt, terwijl het bij de Google Play Store doorgaans 3-5 dagen duurt. Bovendien, hoeveel geld staat er op mijn apple id? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals of je al dan niet apps hebt gekocht of in-app aankopen hebt gedaan. U kunt uw saldo echter controleren door naar de Instellingen-app op uw iPhone te gaan, boven in het scherm op uw naam te tikken en vervolgens op iTunes & App Store te tikken. Uw huidige saldo wordt bovenaan het scherm weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan geen kaart toevoegen Apple Pay?

Als u geen kaart aan Apple Wallet kunt toevoegen voor gebruik met Apple Pay

  • Neem contact op met uw kaartverstrekker om na te gaan of deze Apple Pay ondersteunt.
  • Werk bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, watchOS of macOS.
  • Controleer of u zich bevindt in een land of regio waar Apple Pay wordt ondersteund.
Waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen? Als je creditcard is geregistreerd op een ander adres, kan dit ertoe leiden dat de betaling wordt geweigerd. Check of de postcode overeenkomt met je huidige adres. Log in op https://pay.google.com met je Google-account. Zoek de betaalmethode die je probeert te gebruiken voor de aankoop.

Kan niet betalen bij Apple?

Als uw kaart is geweigerd, voegt u een nieuwe betaalmethode toe of werkt u uw betaalgegevens bij. U kunt meerdere betaalmethoden toevoegen aan uw Apple ID. Er worden kosten in rekening gebracht bij uw betaalmethode voor het onbetaalde saldo. Hoe kan je betalen met Apple pay? Apple Pay is een betaalmethode die gebruikt kan worden in apps en op websites. Het werkt door je bankkaart te koppelen aan je Apple ID. Vervolgens kun je met Apple Pay afrekenen door je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac te gebruiken. Dit werkt door contactloos te betalen bij een pinapparaat, of online met je fingerprint te verifiëren.

Dienovereenkomstig, kan je via apple achteraf betalen?

Nee, je kunt niet met Apple betalen.

Door Isidoro Wheelis

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je betalen met Apple ID? :: Hoe vind ik mijn Apple ID en wachtwoord terug?
Handige links