Huis > H > Hoeveel Mensen Kun Je Tegelijk Mailen Outlook?

Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen Outlook?

Hoeveel e-mails mag ik tegelijkertijd versturen? Op het versturen van berichten is een limiet ingesteld om misbruik te voorkomen. Dit noemen we een "rate limit". De rate limit is: - 5 connecties per minuut en/of, - 20 berichten per minuut en/of, - 5 connecties gelijktijdig en/of, - 1000 ontvangers per bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Je kunt ook vragen hoe maak ik een groep aan op mijn iphone?

Een groep aanmaken

  1. Klik in Contacten in iCloud.com op. in de zijkolom en kies vervolgens 'Nieuwe groep'.
  2. Voer een naam in voor de groep en druk dan op de return- of enter-toets. Als je de naam van de groep wilt veranderen, dubbelklik je erop en voer je in het tekstveld een andere naam in.
Waar vind ik mijn groepen in Gmail? Gmail

Groepen gebruiken in Gmail
  1. Open Gmail.
  2. Klik linksboven op Opstellen.
  3. Begin in het veld Aan de naam van de groep te typen en selecteer de groep in de lijst die wordt weergegeven.
  4. Er wordt een lijst met contacten weergegeven in het veld Aan.

Hoe synchroniseer ik mijn contacten met iPhone?

Er zijn een paar manieren om uw contacten met de iPhone te synchroniseren. Eén manier is om iCloud te gebruiken. Met iCloud kunt u uw contacten up-to-date houden op al uw apparaten. Een andere manier is om de Contacten-app op je iPhone te gebruiken. Met de Contacten-app kunt u contacten toevoegen, bewerken en verwijderen. U kunt uw contacten ook synchroniseren met uw computer via iTunes. Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat? Als u een desktop e-mailclient gebruikt, zoals Microsoft Outlook, kunt u meestal zien of iemand in de BCC staat door de e-mail te openen en "Berichtbron weergeven" te selecteren. Dit opent een nieuw venster met de volledige broncode van de e-mail. Ziet u e-mailadressen in het veld "Bcc", dan weet u dat die mensen in de BCC stonden.
Als u een web-based e-mail client gebruikt, zoals Gmail, kunt u meestal zien of iemand in de BCC staat door de e-mail te openen en "Meer" te selecteren. Dit opent een nieuw menu met verschillende opties. Selecteer "Origineel tonen". Dit opent een nieuw venster met de volledige broncode van de e-mail. Ziet u e-mailadressen in het veld "Bcc", dan weet u dat die mensen in de BCC stonden.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe werkt BCC en CC?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'. Waarom CC in mail? CC: kopie ter informatie

E-mailadressen die achter 'CC' staan, krijgen een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar waarvan u niet per se een reactie nodig hebt.

Waar kan ik mijn Google Contacten vinden?

Open de webapplicatie van Contacten als volgt:

  1. Open een webbrowser, bijvoorbeeld Chrome.
  2. Surf naar contacts.google.com.
  3. Log in met uw Google-account. Typ uw Gmail-adres en klik op Volgende of klik op uw Google-account indien dit al vermeld staat. Typ het bijbehorende wachtwoord en klik op Volgende.
En nog een vraag, waar vind ik mijn mail contacten? Er zijn een paar manieren om uw mailcontacten te vinden. Eén manier is om naar het gedeelte Contacten van uw e-mailprogramma te gaan. Een andere manier is om de zoekfunctie in uw mailprogramma te gebruiken om naar contacten te zoeken. Ten slotte kunt u ook naar de website van uw mailprovider gaan en zoeken naar de sectie Contacten.

Vervolgens, waar staan emailadressen opgeslagen?

E-mailadressen worden opgeslagen in een database. De database kan op dezelfde server staan als de e-mailserver, of op een aparte server.

Door Seadon Lidtke

Vergelijkbare artikelen

Hoe stuur je een mail naar meerdere personen? :: Hoe maak ik een mailinglijst aan?
Handige links