Huis > H > Hoe Stuur Je Een Mail Naar Meerdere Personen?

Hoe stuur je een mail naar meerdere personen?

E-mailen aan een groep mensen

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoeveel mailadressen kunnen in de BCC?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld. Hoe maak ik een groep in mijn contacten? Een groep maken

  1. Open de app Contacten op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Contacten.
  3. Tik linksboven op Menu. Label maken.
  4. Typ de naam van een label en tik op OK. Eén contact toevoegen aan een label: Tik op Contact toevoegen. . Selecteer een contact. Meerdere contacten toevoegen aan een label:

Vervolgens, hoe contacten beheren in gmail?

Om uw contacten in Gmail te beheren, opent u uw Gmail-inbox en klikt u op het pictogram "Contacten". Dit zal uw Gmail-contactenlijst openen. Vanaf hier kunt u nieuwe contacten toevoegen, bestaande contacten bewerken en contacten verwijderen. Om een nieuw contact toe te voegen, klikt u op de knop "Nieuw contact". Dit opent een nieuw contactformulier. Vul het formulier in en klik op "Opslaan". Om een bestaand contact te bewerken, klikt u op de naam van het contact. Dit opent de informatie van de contactpersoon. Breng eventuele wijzigingen aan en klik op "Opslaan". Om een contactpersoon te verwijderen, klikt u op de naam van de contactpersoon en vervolgens op de knop "Verwijderen". Wat is het verschil tussen CC en BCC? Het belangrijkste verschil tussen CC en BCC is dat CC-adressen (carbon copy) zichtbaar zijn voor alle ontvangers van een e-mail, terwijl BCC-adressen (blind carbon copy) dat niet zijn. Wanneer u een e-mail naar meerdere ontvangers stuurt en CC-adressen toevoegt, kunnen alle ontvangers zien wie de e-mail nog meer heeft ontvangen. Dit is niet het geval met BCC-adressen, die voor alle andere ontvangers verborgen blijven.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe kan ik mijn contacten synchroniseren?

Je kan contacten die in je Google-account zijn opgeslagen, controleren en gebruiken op je telefoon door ermee te synchroniseren. Wanneer je contacten gesynchroniseerd zijn met je Google-account, synchroniseert dit automatisch zolang je verbonden bent met het internet. Hoe te werken met Teams? Teamswerken

Zorg dan eerst dat de app is gedownload.

  1. Ga naar de website van Microsoft.
  2. Klik op Download Teams.
  3. Klik op Bestand openen.
  4. De app wordt geïnstalleerd.

Dienovereenkomstig, wat kan een gast in teams?

Gastgebruikers hebben toegang tot meer bronnen in Teams – zoals bestanden, teams en kanalen – dan externe (federatieve) gebruikers. De Teams-beheerder bepaalt alles wat een gast wel of niet kan doen in het Teams-beheercentrum. Dit in overweging nemend, hoe kan je iemand uit teams verwijderen? Er zijn een paar manieren om iemand uit teams te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar de instellingen van het team te gaan en te klikken op het tabblad "Leden". Vanaf daar kunt u op de naam van de persoon die u wilt verwijderen klikken en op de knop "Verwijderen".

Waarom kan ik geen mensen uitnodigen via Teams?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen mensen kunt uitnodigen via Teams. Eén reden zou kunnen zijn dat je geen teameigenaar bent. Alleen teameigenaren kunnen mensen uitnodigen voor een team. Een andere reden kan zijn dat de persoon die je probeert uit te nodigen al lid is van een ander team. Je kunt alleen mensen uitnodigen die nog geen lid zijn van een ander team. Ten slotte heeft de persoon die je probeert uit te nodigen misschien geen Microsoft-account. Je kunt alleen mensen uitnodigen die een Microsoft-account hebben.

Door Radbun

Vergelijkbare artikelen

Waar staan instellingen Hotmail? :: Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen Outlook?
Handige links