Huis > W > Welke Provider Is Me Com?

Welke provider is me Com?

Apple biedt namelijk nog steeds het @me.com e-mailadres aan voor bestaande gebruikers. Zo blijft het mogelijk om e-mails te ontvangen en versturen met behulp van je @me.com e-mailadres.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe maak ik een iCloud account aan?

Een primair iCloud Mail-adres aanmaken op je iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > [je naam] > iCloud.
  2. Schakel iCloud Mail (of Mail) in en volg daarna de instructies op het scherm om een iCloud Mail-adres aan te maken.
Men kan zich ook afvragen: waar vind ik mijn icloud account? Mits u nog bent ingelogd.
  1. Tik op een iPhone of iPad op de app Instellingen. Tik bovenin op uw naam. Onder de naam staat het e-mailadres.
  2. Klik op een Mac linksboven in het menu op het Apple-logo > Systeemvoorkeuren. Klik vervolgens op Apple ID. Een venster opent met links het e-mailadres.

Hoe kom je in je iCloud mail?

iCloud Mail is een gratis e-maildienst van Apple waarmee gebruikers e-mail kunnen verzenden en ontvangen vanuit hun iCloud.com-account. iCloud Mail maakt gebruik van het IMAP-protocol, zodat gebruikers toegang hebben tot hun iCloud Mail-account vanuit elk e-mailprogramma dat IMAP ondersteunt. En nog een vraag, welk email adres voor apple id? Er zijn een paar verschillende e-mailadressen die kunnen worden gebruikt voor een Apple ID. De meest voorkomende zijn een iCloud e-mailadres (@icloud.com), een me.com e-mailadres (@me.com), of een @mac.com e-mailadres. U kunt ook elk ander e-mailadres gebruiken dat u met uw Apple ID-account hebt ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Kan ik twee Apple ID's hebben?

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts. Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen apple id en icloud? Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store.

Je kunt ook vragen wat is mijn apple id gebruikersnaam?

Je Apple ID is je gebruikersnaam voor de iTunes Store, Apple Books, App Store, iCloud en andere voorzieningen van Apple. Je Apple ID wordt ook gebruikt om je Apple ID-voorkeuren op je Mac te configureren. Je kunt ook vragen hoe inloggen in de cloud? Er zijn een paar manieren om in te loggen in de cloud. Eén manier is om een webbrowser te gebruiken en naar de website van de cloud provider te gaan. Zodra u op de website bent, ziet u een inlogformulier waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren. Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd, zou u toegang tot uw account moeten krijgen.
Een andere manier om in te loggen in de cloud is via een mobiele app. De meeste cloud providers hebben mobiele apps die u kunt downloaden uit de App Store of Google Play. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om in te loggen. Zodra u bent ingelogd, moet u toegang hebben tot uw account en verschillende taken kunnen uitvoeren, zoals het uploaden en downloaden van bestanden.
Als u problemen ondervindt bij het inloggen in de cloud, kunt u contact opnemen met de klantenservice van de cloudaanbieder.

Trouwens, hoe kan ik mijn foto's bekijken in de icloud?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u in iCloud opgeslagen foto's kunt bekijken:
Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iCloud-foto's kunt bekijken. Eén manier is om de Foto's-app op uw iPhone of iPad te openen en vervolgens het tabblad Albums te selecteren. Hier ziet u alle albums die in iCloud zijn opgeslagen. U kunt uw iCloud-foto's ook bekijken in de Foto's-app op uw Mac door de app te openen en vervolgens het tabblad iCloud te selecteren. Tot slot kunt u uw iCloud-foto's ook op het web bekijken door naar www.icloud.com te gaan en u aan te melden met uw Apple ID.

Door Bein Bielby

Vergelijkbare artikelen

Hoe iCloud mail toevoegen aan Outlook? :: Welke partijen zijn voor sociale dienstplicht?
Handige links