Huis > H > Hoe Selecteer Je Alle Foto's In Icloud?

Hoe selecteer je alle foto's in iCloud?

Dat kan op alle apparaten, maar de gemakkelijkste manier om dat te doen, is via de Mac.

  1. Open de Foto's-app.
  2. Kies in het paneel links voor 'Bibliotheek'.
  3. Toets Cmd+A om alle foto's en video's te selecteren.
  4. Ctrl-klik op een van de geselecteerde foto's en kies 'Verwijder … onderdelen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe verwijder je foto's uit de cloud?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd. Hoe kom ik in iCloud op PC? iCloud voor Windows configureren

  1. Download iCloud voor Windows op uw pc.
  2. Herstart de computer.
  3. Controleer of iCloud voor Windows geopend is.
  4. Voer uw Apple ID in om in te loggen bij iCloud.
  5. Kies de voorzieningen en het materiaal dat u up-to-date wilt houden op uw apparaten.
  6. Klik op 'Toepassen'.

Vervolgens, hoe kan ik meerdere foto's tegelijk selecteren?

In uw fotobibliotheek kunt u meerdere foto's selecteren door te tikken op de eerste foto die u wilt selecteren en vervolgens op andere foto's te tikken terwijl u de shift-toets ingedrukt houdt. Alle foto's tussen de eerste en de laatste foto die u hebt geselecteerd, worden gemarkeerd. U kunt ook meerdere foto's selecteren door te tikken op de eerste foto die u wilt selecteren, en vervolgens op andere foto's te tikken terwijl u de opdrachttoets ingedrukt houdt. Zo kunt u foto's selecteren die niet naast elkaar staan in uw bibliotheek. Dienovereenkomstig, hoe zet ik foto's van mijn iphone in de cloud? Aangenomen dat u wilt weten hoe u foto's van uw iPhone naar de cloud kunt uploaden:
Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van uw iPhone naar de cloud kunt uploaden. Eén manier is om iCloud Photo Library te gebruiken. Met iCloud Photo Library worden uw foto's automatisch geüpload naar de cloud telkens wanneer u een foto of video maakt. Een andere manier om foto's naar de cloud te uploaden is door een cloudopslagdienst van derden te gebruiken, zoals Dropbox of Google Drive. Bij deze diensten kun je foto's handmatig naar de cloud uploaden of het zo instellen dat je foto's automatisch worden geüpload telkens als je een foto maakt.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Hoe foto's overzetten van oude naar nieuwe iPhone?

Het synchroniseren werkt zo:

  1. Installeer de nieuwste versie van iTunes.
  2. Open iTunes op de computer.
  3. Sluit de iPhone met de originele usb kabel op de computer aan.
  4. Tik binnen iTunes op het iPhone symbool.
  5. Klik bij synchroniseer foto's en klik op het vakje hiernaast.
  6. Kies welke map of onderdelen je wilt synchroniseren.
Bovendien, hoe verwijder je al je fotos in 1 keer? Foto's en video's verwijderen
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

In de app Foto's heb je in de sectie Albums ook een map Recent verwijderd. Je kunt hier de foto aantikken en op Zet terug tikken. Hoe verwijder ik alle foto's van mijn iPhone? Om alle foto's van je iPhone te verwijderen, ga je naar de Foto-app en tik je bovenaan op het tabblad Albums. Vervolgens scroll je naar beneden en tik je op de optie Recents. Druk nu lang op een van de foto's die je wilt verwijderen en tik dan op de optie Selectie wissen in het pop-upmenu. Je kunt ook op de optie Wissen tikken in het pop-upmenu om alle foto's in de selectie te verwijderen.

Wat dit betreft, hoe kom ik in de icloud fotobibliotheek?

Als je wilt inloggen in je iCloud-fotobibliotheek, ga je naar de instellingen-app op je apparaat. Vervolgens tik je op je naam en daarna op 'iCloud'. Tik vervolgens op 'Foto's' en 'iCloud-fotobibliotheek'. Je kunt je foto's nu bekijken, downloaden en uploaden naar je iCloud-fotobibliotheek.

Door Ryle Rebolledo

Vergelijkbare artikelen

Hoe Download ik foto's van iCloud naar pc? :: Hoe zet ik mijn fotos over naar mijn nieuwe iPhone?
Handige links