Huis > H > Hoe Kun Je Meerdere Dingen Tegelijk Selecteren?

Hoe kun je meerdere dingen tegelijk selecteren?

Opmerking: Druk op Ctrl+A om een heel document te selecteren. Druk op Shift+pijl-rechts. Druk op Shift+pijl-links.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Hoe Selecteer je meerdere foto's in Word?

Selecteer een afbeelding. > Druk Ctrl in en houd die ingedrukt. > dit tot je alle afbeeldingen hebt geselecteerd die je wilt bewerken. Hoe haal ik bestanden uit de iCloud? iCloud leegmaken: foto's en bestanden verwijderen

  1. Open het instellingenmenu van je iPhone.
  2. Druk bovenaan op je naam.
  3. Druk op iCloud.
  4. Druk op Beheer opslag.
  5. Je ziet nu hoeveel ruimte je nog hebt en hoeveel ruimte elke app in beslag neemt.
  6. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen.

Hoe haal ik iets uit de cloud?

Er zijn een paar verschillende manieren om iets uit de cloud te halen. Eén manier is het gebruik van een cloudopslagdienst, zoals Google Drive of iCloud. Met deze diensten kunt u bestanden uploaden vanaf uw computer en ze vervolgens openen vanaf elke plek met een internetverbinding. Een andere manier om iets uit de cloud te halen is het gebruik van een cloud computing dienst, zoals Amazon Web Services. Met deze diensten kunt u toepassingen uitvoeren of gegevens opslaan in de cloud. Hoe verwijder je meerdere bestanden? Als u meerdere bestanden tegelijk wilt verwijderen, kunt u het commando rm gebruiken. Met de opdracht rm kunt u bestanden en mappen verwijderen. Om meerdere bestanden te verwijderen, kunt u de opdracht rm gebruiken met de optie -i en het jokerteken *. De -i optie vraagt u elk bestand te bevestigen voordat het wordt verwijderd. Het jokerteken * komt overeen met alle tekens, dus worden alle bestanden in de huidige directory verwijderd. Als u bijvoorbeeld alle bestanden wilt verwijderen die eindigen op .txt, kunt u het volgende commando gebruiken: rm -i *.txt

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik meerdere vensters tegelijkertijd minimaliseren?

Om vensters te minimaliseren, klikt u op de balk bovenaan het venster en houdt u de muisknop ingedrukt. U kunt het venster van links naar rechts slepen. Dit wordt ook wel een schudbeweging genoemd.

Dienovereenkomstig, hoe verstuur ik meerdere foto's met whatsapp?

De nieuwe feature is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Het werkt ook nog eens heel simpel. Open een chat, druk op het paperclip icoon linksboven in de hoek, ga naar je galerij en hou een foto even ingedrukt. Daarna kun je nog 29 foto's erbij selecteren en versturen. En nog een vraag, hoe kun je alle foto's verwijderen op facebook? Je kunt niet de tijdlijnfoto's, mobiele uploads, profielfoto's of omslagfoto's verwijderen.

  1. Open het album dat je wilt verwijderen.
  2. Tik op "Bewerken in de rechterbovenhoek.
  3. Scrol naar beneden en tik op "Album verwijderen" en bevestig dat je het album en alle foto's die erin zitten echt wil verwijderen.

Wat dit betreft, hoe krijg ik foto's van mijn iphone op mijn laptop?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Mensen vragen ook: hoe krijg ik icloud op een windows computer? Er is geen officiële iCloud-app voor Windows, maar er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot uw iCloud-content vanaf een Windows-pc.
De eenvoudigste manier is om de iCloud-website te gebruiken. U kunt inloggen met uw Apple ID en wachtwoord en van daaruit toegang krijgen tot uw iCloud-gegevens.
Een andere manier is om een app van derden te gebruiken, zoals iCloud Drive of CloudMounter. Met deze apps hebt u toegang tot uw iCloud-gegevens vanuit een map op uw computer.
Als u een iPhone of iPad heeft, kunt u ook de iCloud-app voor Windows gebruiken. Met deze app hebt u toegang tot uw iCloud-content op uw apparaat en kunt u deze ook synchroniseren met uw Windows-pc.

Bovendien, waarom zie ik foto's iphone niet op computer?

De meest waarschijnlijke reden dat u geen foto's op uw iPhone kunt zien wanneer u deze op uw computer aansluit, is dat u de functie Foto's delen op uw iPhone niet hebt ingeschakeld. Om het delen van foto's in te schakelen, opent u de app Instellingen op uw iPhone en tikt u op het gedeelte Foto's & Camera. Scroll omlaag naar de onderkant van de pagina en tik op de schakelaar naast de optie Foto's delen.

Door Maggs Grussing

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteren je alles Mac? :: Kan geen album maken op Facebook?
Handige links