Huis > H > Hoe Selecteren Je Alles Mac?

Hoe selecteren je alles Mac?

Command-A: Alle items selecteren. Command-F: Items in een document zoeken of een zoekvenster openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe pagina selecteren?

Houd Shift ingedrukt in Word om een paginabereik te selecteren. Klik op het begin van de pagina en houd Shift ingedrukt, scroll naar het einde van de pagina en klik op de inhoud van de pagina. De pagina's zijn geselecteerd.

Hoe kun je meerdere dingen tegelijk selecteren?

Druk de Ctrl-toets in, houd deze ingedrukt en sleep met de muis een ander tekstdeel aan. Je kunt zo verschillende passages selecteren, bijvoorbeeld om ze allemaal tegelijk van een nieuwe opmaak te voorzien of om ze te verwijderen. Hoe organiseer ik foto's op Mac? Kies 'Archief' > 'Nieuwe map'. Typ een naam voor de map. Sleep de gewenste albums naar de map. Tip: Om snel een map aan te maken, sleep je een of meer albums met de Option-toets ingedrukt op een ander album.

Mensen vragen ook: hoe selecteer je alle afbeeldingen?

Er zijn een paar manieren om alle afbeeldingen op een pagina te selecteren:
1. Gebruik de sneltoets: Ctrl+A (Windows) of Command+A (Mac)
2. Als u een muis gebruikt, kunt u op de eerste afbeelding klikken, dan de Shift-toets ingedrukt houden en op de laatste afbeelding klikken. Alle afbeeldingen tussen de twee worden dan geselecteerd.
3. Als u alle afbeeldingen van een bepaald type wilt selecteren, kunt u de sneltoets Ctrl+Shift+I (Windows) of Command+Shift+I (Mac) gebruiken om het paneel Inspector te openen. Klik vervolgens in het paneel op het uitklapmenu naast de knop "Selecteren" en kies "Afbeeldingen". Men kan zich ook afvragen: hoe alle foto's selecteren in google foto's? Er is geen optie om met één klik alle foto's in Google Foto's te selecteren, maar er zijn een paar manieren om dit te bereiken:
1. Als u een relatief klein aantal foto's hebt, kunt u ze allemaal handmatig selecteren door op de eerste foto te klikken, vervolgens de Shift-toets ingedrukt te houden en op de laatste foto te klikken. Dit selecteert alle foto's ertussenin.
2. Als u een groot aantal foto's hebt, kunt u ze in batches selecteren door op de eerste foto te klikken, vervolgens de Ctrl-toets (of Command-toets op een Mac) ingedrukt te houden en op extra foto's te klikken om ze aan uw selectie toe te voegen.
3. U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om alle foto's te vinden die aan bepaalde criteria voldoen, zoals alle foto's die op een bepaalde locatie zijn genomen of alle foto's met een bepaald label. Zodra de zoekresultaten worden weergegeven, kunt u op het selectievakje naast de zoekbalk klikken om alle foto's te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Kan geen andere gebruiker selecteren Windows 10?

Klik op het pictogram met de accountnaam en selecteer vervolgens Gebruiker wijzigen. De Start-knop bevindt zich op de taakbalk. Het pictogram met de accountnaam staat links in het menu Start.

Hoe alles selecteren in Word Mac?

Alles selecteren

Met de sneltoets Ctrl+A (Cmd+A op de Mac) kunnen computeraars alle tekst in een document of op een website in één keer selecteren. Alle tekst op de pagina wordt dan geselecteerd.
Hoe kan je alles in een keer selecteren? Alle tekst selecteren

Druk op Ctrl+A op het toetsenbord om alle tekst in het document te selecteren.

Dit in overweging nemend, hoe selecteer je alle foto's op macbook?

Niet-aangrenzende foto's in een dag selecteren: Houd de Command-toets ingedrukt terwijl je op elke foto klikt. Bepaalde foto's deselecteren: Houd de Command-toets ingedrukt en klik op de foto's die je wilt deselecteren. Alle foto's deselecteren: Klik op een lege plek in het venster (niet op een foto). Hoe meerdere dingen selecteren op Mac? Er zijn een paar verschillende manieren om meerdere dingen te selecteren op een Mac. De eerste manier is om op een item te klikken, dan de Shift-toets ingedrukt te houden en op een ander item te klikken. Dit selecteert alles tussen de twee items waarop je hebt geklikt. De tweede manier is om op een item te klikken, dan de Command-toets (ook de Apple-toets) ingedrukt te houden en op een ander item te klikken. Dit selecteert beide items waarop u hebt geklikt.

Men kan zich ook afvragen: hoe foto's sorteren in iphoto?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's in iPhoto te sorteren. U kunt ze sorteren op datum, op album, op gebeurtenis of op tag. Om op datum te sorteren, klikt u gewoon op de kop "Datum" bovenaan het iPhoto-venster. Om op album te sorteren, klikt u op de kop "Albums". Om op gebeurtenis te sorteren, klikt u op de kop "Gebeurtenissen". Om op tag te sorteren, klikt u op de kop "Tags".

Door Hopkins Coolahan

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik mappen van mijn foto's? :: Hoe kun je meerdere dingen tegelijk selecteren?
Handige links