Huis > H > Hoe Krijg Ik Een Tweede E-Mailadres?

Hoe krijg ik een tweede e-mailadres?

Dit werkt als volgt.

  1. Ga naar jouw Gmail.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad Accounts en import.
  4. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.
  5. Vul een naam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoeveel gmail accounts heb ik?

Stap 1: Bekijk een overzicht van je gegevens

Tip: Je kunt rechtstreeks naar je Google Dashboard gaan. Ga naar je Google-account. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy. Content opgeslagen vanuit Google-services.
Kun je meerdere Google accounts hebben? Als u meer dan één Google-account heeft, kunt u op meerdere accounts tegelijk inloggen. Zo kunt u tussen accounts schakelen zonder uit te loggen en weer in te loggen. Uw accounts hebben afzonderlijke instellingen, maar in sommige gevallen kunnen de instellingen van uw standaardaccount van toepassing zijn.

Dit in overweging nemend, hoe maak ik een tweede google-account?

Ervan uitgaande dat je al een Google-account hebt en een tweede wilt aanmaken:
1. Ga naar www.google.com en klik rechtsboven op je profielfoto.
2. Klik in het uitklapmenu op "Account toevoegen."
3. Klik in het volgende scherm op "Gebruik in plaats daarvan mijn huidige e-mailadres" en voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken voor uw nieuwe Google-account.
4. Volg de aanwijzingen om het instellen van uw nieuwe account te voltooien. Hoe koppel je e-mailadressen aan elkaar? E-mailadressen worden gekoppeld door een proces dat e-mail forwarding heet. Met e-mail forwarding kunt u e-mail van het ene adres naar het andere sturen. Om e-mailforwarding in te stellen, moet u een nieuwe e-mailaccount aanmaken en uw e-mailprogramma instellen om e-mails van uw oude account door te sturen naar uw nieuwe account.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Je kunt ook vragen hoe maak ik een extra e-mailadres aan in outlook?

Snel een nieuw account toevoegen

  1. Selecteer Outlook > Voorkeuren > Account.
  2. Klik op het plusteken (+) > Nieuw account.
  3. Typ uw e-mailadres > Doorgaan.
  4. Typ uw wachtwoord > Account toevoegen.
Kan ik 2 Outlook accounts hebben? Outlook E-mail profiel toevoegen

Wilt u naderhand een extra profiel toevoegen kan dat als volgt: Start Outlook op en klik aansluitend op Bestand – accountinstellingen – Profielen beheren. Geef toestemming in het gebruikersaccountbeheer scherm. Klik op Toevoegen.

Dit in overweging nemend, waar vind ik mijn gmail account?

Als je Gmail wilt openen, kun je inloggen vanaf een computer of je account toevoegen aan de Gmail-app op je telefoon of tablet. Zodra je bent ingelogd, open je je inbox om je e-mail te checken. Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace. Waar vind ik mijn account in de mail? Er zijn een paar manieren om uw account in de mail te vinden. Eén manier is om naar de rechterbovenhoek van het scherm te gaan en op de naar beneden gerichte pijl naast uw naam te klikken. Er verschijnt dan een keuzemenu met uw accountgegevens. Een andere manier is om naar beneden te scrollen en te klikken op de link "Account" in de voettekst. Zo komt u op uw accountpagina waar u uw accountgegevens kunt bekijken.

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

Nee Een Gmail-account is een e-mailaccount dat wordt aangestuurd door Google. Een Google-account is een account dat u toegang geeft tot veel Google-producten, waaronder Gmail, YouTube en Google Drive.

Door Leela

Vergelijkbare artikelen

Waarom meerdere Google-accounts? :: Hoe Google-account delen?
Handige links