Huis > W > Welke Wifi Router Moet Ik Kopen?

Welke wifi router moet ik kopen?

Wil je gewoon gebruik maken van draadloos internet, dan volstaat een 802.11g router nog steeds prima. Ben je juist een gamer of wil je films streamen en heb je zowel een snelle draadloze als een bekabelde verbinding nodig? Zorg dan voor een draadloze router met QoS, dualband 802.11n en gigabit netwerkpoorten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat sluit je aan op een WAN poort?

WAN staat voor Wide Area Network, het internet. Op de WAN poort van je ADSL modem sluit je een kabel aan die naar de splitter gaat. Het modem heeft nu verbinding met internet. Op de (meestal) 4 ethernet poorten kun je computers en andere apparaten aansluiten. Dus, waar plaats je een router? Tips voor de plek van je router

Plaats de router eens buiten de meterkast en meet het verschil. Plaats de router wat hoger: de radiogolven hebben dan mogelijk minder obstakels. Ligt de router plat? Zet hem dan rechtop en draai de antennes (wanneer mogelijk) in andere posities.

Waar zit je router?

De router bevindt zich tussen uw computer en het internet, en is verantwoordelijk voor het heen en weer sturen van gegevens tussen beide. De router bevindt zich meestal op een centrale plaats in uw huis of kantoor, en is via een Ethernet-kabel met de modem verbonden. En nog een vraag, hoe duur is een router? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de prijs van routers kan variëren afhankelijk van het specifieke merk en model, en de detailhandelaar. In het algemeen kunnen routers echter in prijs variëren van ongeveer $30 tot $200.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dit in overweging nemend, kun je twee providers hebben?

Meerdere providers is geen probleem mits ze maar niet over het zelfde medium binnenkomen. ik heb glasvezel en kabel. Aangezien je op een kamer woont is het van belang dat je toestemming hebt (huurbaas?) om een nieuw abonnement bij een provider af te nemen. Wat dit betreft, hoe sluit ik een tweede router aan? 02 Routers achter elkaar

Bij het eerste type koppel je een lan-poort van de eerste router via een utp-kabel met een lan-poort van je tweede router. En wel zo dat beide routers zich in hetzelfde lan-ip-segment bevinden, zodat computers en andere netwerkapparaten met beide routers kunnen verbinden.

Welke Ziggo modem heb ik?

Scroll naar beneden naar het kopje “Ziggo modem”

Als je naar beneden scrolt op de pagina “internet” onder de producten, kom je ergens onderaan het kopje “Ziggo modem” tegen. Hier staat netjes vermeld welk modem je hebt, hier komt het internet signaal voor het eerst op binnen.
Mensen vragen ook: wat is het voordeel van een eigen modem? Het belangrijkste voordeel van een eigen modem is dat u huurkosten van uw ISP kunt vermijden. Bovendien geeft een eigen modem u de mogelijkheid om de functies en functionaliteiten te kiezen die het best aan uw behoeften voldoen. Als u bijvoorbeeld een modem met ingebouwde WiFi nodig hebt, kunt u een model kiezen dat deze functie bevat.

Bovendien, hoe reset ik mijn ziggo modem?

Er zijn een paar manieren om uw ziggo modem te resetten:
1. Haal de stekker van de modem 30 seconden uit het stopcontact en sluit hem daarna weer aan.
2. Houd de resetknop op de achterkant van de modem 30 seconden ingedrukt.
3. Gebruik de webinterface om de modem te resetten. De exacte stappen variëren afhankelijk van uw modemmodel, maar u kunt de reset-optie meestal vinden onder de instellingen "Geavanceerd" of "Systeem".

Door Griz Kosier

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je meerdere adressen in Google Maps? :: Kan ik een extra router plaatsen?
Handige links