Huis > W > Wat Is Het Meest Afgespeelde Nummer Op Spotify?

Wat is het meest afgespeelde nummer op Spotify?

Het meest beluisterde nummer van 2021 wereldwijd is Olivia Rodrigo's Drivers License. De track leverde meer dan 1,1 miljard streams op. Lil Nas X neemt de tweede plaats voor zijn rekening met de track MONTERO (Call Me By Your Name).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Hoeveel minuten heb ik geluisterd op Spotify?

Hoeveel minuten heb ik op Spotify geluisterd in 2021? Spotify laat een top vijf van meest geluisterde artiesten, nummers en podcasts zien. Ook krijg je in je Wrapped te zien hoeveel minuten je in totaal naar muziek hebt geluisterd in het afgelopen jaar en welk genre je het meest beluisterde. Dus, kun je je spotify geschiedenis zien? 'Wanneer je een langere tijd gebruik hebt gemaakt van Spotify, en je wilt weten welke nummers je hebt gehoord, kan je gebruik maken van de history. Ga hiervoor naar de play queue en vervolgens history. Het is via de geschiedenis erg eenvoudig om de liedjes toe te voegen aan je favorieten. '

Je kunt ook vragen welke nummers heb ik geluisterd op spotify?

Om na te gaan welke nummers je op Spotify hebt beluisterd, kun je op de desktop-app of website naar het gedeelte "Onlangs afgespeeld" gaan, of op de mobiele app je "Geschiedenis" bekijken. Daar zie je een lijst met alle nummers die je hebt afgespeeld, samen met de datum en het tijdstip waarop je ze hebt beluisterd. Als je nog meer gedetailleerde informatie wilt zien, zoals hoe vaak je een nummer hebt afgespeeld of in welke afspeellijsten het staat, kun je op het nummer klikken en de "Nummerpagina" bekijken. Men kan zich ook afvragen: wat is het meest beluisterde liedje op spotify 2021? Het meest beluisterde nummer op Spotify in 2021 is "Shape of You" van Ed Sheeran.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet ik wat mijn engel nummer is?

De engelen vertellen het je als je de nummers ziet.

Vervolgens, welke zangeres heeft de meest beluisterde song op spotify?

De meest gestreamde landgenoten zijn de Franstalige artiesten Damso en Angèle. Dat zij zo hoog scoren hoeft niet te verbazen, volgens Mutsaers. “Angèle bracht een nummer uit met Dua Lipa, de op één na meest gestreamde artiest van het moment. Wie is de nummer 1 artiest op Spotify? Dat blijkt uit de jaarlijkse ranglijst van streamingdienst Spotify. Toch gaat een Canadees met de hoogste eer aan de haal: zanger Justin Bieber is in Nederland het afgelopen jaar het meest gestreamd. De wereldwijd het meest afgespeelde artiest is, net als vorig jaar, de Puerto Ricaanse reggaetonster Bad Bunny.

En nog een vraag, hoe kan je je top 10 artiesten op spotify zien?

Zodra je installatie FreeYourMusic, kun je gemakkelijk je Spotify statistieken zien.

  • Selecteer je muziekdienst. Je kunt nagaan welke nummers, artiesten en albums je het meest hebt gestreamd.
  • Wacht op Spotify om statistieken te genereren.
  • Na verwerking is het klaar!
Hoe zie je het aantal streams op Spotify? Er is geen specifieke manier om het aantal streams op Spotify te zien. U kunt echter naar de pagina van de artiest op Spotify gaan en kijken onder de rubriek "Top Songs". Het aantal streams staat naast de titel van het nummer.

Hoe verwijder je onlangs afgespeeld op Spotify?

Om onlangs afgespeeld op Spotify te verwijderen:
1. Open Spotify en klik linksonder op het tabblad "Bibliotheek".
2. Klik op "Geschiedenis" in de linker zijbalk.
3. Klik op de knop "Afspeelgeschiedenis wissen" bovenaan de pagina.
4. Bevestig door nogmaals op "Wis afspeelgeschiedenis" te klikken in het pop-up venster.

Door Harod Adrion

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je je Spotify geschiedenis? :: Wat is omgekeerde causaliteit?
Handige links