Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Spotify Geschiedenis?

Hoe verwijder je je Spotify geschiedenis?

De sectie 'Je bibliotheek' heeft een aantal opties bovenaan, maar scrol omlaag om de 'Recent afgespeeld' sectie te vinden. Deze sectie weergeeft artiesten, albums en afspeellijsten die je recent hebt beluisterd. Tik op de verticale punten ⁝ naast iets dat je wilt verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Wat betekent blauw stipje Spotify?

Nieuwe afleveringen van podcasts die je luistert, worden straks op de thuispagina geplaatst met een blauwe stip. Tevens wordt via een progressiebalkje duidelijk hoe ver je al bent in een aflevering. Daarnaast worden er meer gepersonaliseerde aanraders gepresenteerd. Wie is de nummer 1 artiest op Spotify 2021? Uit de cijfers van Spotify blijkt dat Nederlanders in 2021 het liefst luisterden naar de bekende artiest Justin Bieber. Hij bracht dit jaar zijn nieuwe album Justice uit. Met de liedjes Samen en Adem Je In - Remix heeft de Nederlandse rapper Kevin de tweede plek weten te bemachtigen.

Wat is het bekendste nummer ter wereld?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het is subjectief. Enkele van de populairste liedjes ter wereld zijn echter "I Will Always Love You" van Whitney Houston, "Bohemian Rhapsody" van Queen, "Like a Prayer" van Madonna, "Yesterday" van The Beatles en "Smells Like Teen Spirit" van Nirvana. Welke liedjes zijn uitgekomen in 2021? Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat er voortdurend nieuwe liedjes worden uitgebracht. Enkele populaire nummers die in 2021 zijn uitgebracht zijn echter "Drivers License" van Olivia Rodrigo, "Levitating" van Dua Lipa, " willow" van Taylor Swift, "Save Your Tears" van de Weeknd en "Put it All on Me" van Ed Sheeran.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Daarvan, wat zijn de populairste liedjes?

Top 10 Populairste liedjes op Spotify ooit (2022)

  • Imagine Dragons – Believer (1.9 miljard streams)
  • Shawn Mendes and Camila Cabello – Señorita (2.067 miljoen streams)
  • Post Malone and Swae Lee – Sunflower (2.201 miljoen streams)
  • Closer – The Chainsmokers featuring Halsey (2216 miljoen streams)
Wat is het populairste liedje 2021? Het nummer Blijven slapen van Maan en Snelle is het meest beluisterde nummer in Nederland in 2021.

Wat is het best verkochte album aller tijden?

1. Michael Jackson, Thriller. Het album Thriller is niet alleen maar het best verkochte album aller tijden, het heeft ook geleid tot een belangrijke omslag in de muziekindustrie. Vanwege het grote succes van het album, en in het bijzonder het nummer 'Thriller'. Men kan zich ook afvragen: wie is de bekendste artiest ter wereld? De beroemdste kunstenaar ter wereld is ongetwijfeld Michelangelo. Michelangelo, geboren in 1475 in een klein stadje in Italië, werd een van de meest gevierde kunstenaars van zijn tijd, en zijn werken zijn te vinden in enkele van de beroemdste musea ter wereld. Zijn beroemdste werk is waarschijnlijk het plafond van de Sixtijnse Kapel, dat hij tussen 1508 en 1512 schilderde.

Vervolgens, hoeveel artiesten staan op spotify?

Vanaf juli 2020 zijn er meer dan 3 miljoen artiesten op Spotify.

Door Capp

Vergelijkbare artikelen

Wat is de meest bekeken Nederlandse video op YouTube? :: Wat is het meest afgespeelde nummer op Spotify?
Handige links