Huis > W > Wat Is De Grappigste Video Op Youtube?

Wat is de grappigste video op YouTube?

Numa Numa. In “Numa Numa” zien we Gary Brolsma die Dragostea din tei playbackt. De video verscheen eerst in 2004 op de website Newgrounds waar deze al 15.7 miljoen views genereerde. In 2006 werd er een copy op Youtube gezet die ondertussen al meer dan 50 miljoen keer is bekeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

En nog een vraag, wat is de meest gelikte video op youtube 2020?

Twee maanden later verpulverden hun Zuid-Koreaanse landgenoten van BTS dat record alweer met de clip van 'Dynamite'. Baby Shark werd dan weer de meest bekeken video ooit op YouTube. Wat is het meest gestreamde nummer op YouTube? 1. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - Despacito (6,5 miljard views)

Dienovereenkomstig, hoeveel gebruikers zijn er in nederland youtube?

Per oktober 2019 zijn er meer dan 5 miljoen YouTube-gebruikers in Nederland. Waar vind je grappige filmpjes? Er zijn een paar manieren waarop je grappige films kunt vinden. Je kunt online kijken op websites zoals Netflix of Hulu, of je kunt zoeken naar films op aanvraag van je kabel- of satellietprovider. U kunt ook kijken op Redbox of uw lokale videotheek. Tot slot kun je altijd grappige films vinden op YouTube.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dus, wat zijn de leukste filmpjes?

De 10 leukste filmpjes uit 10 jaar Youtube

  1. De niezende panda.
  2. De grote verdwijntruc.
  3. Mensen die als dieren eten.
  4. Miley Cyrus - Wrecking Ball (Chatroulette Versie)
  5. 5. " Charlie bit my finger"
  6. Will it blend?
  7. Jochie na de tandarts.
  8. Star Wars jongen.
Bovendien, wat is de meest gelikte video? De Zuid-Koreaanse zanger PSY heeft LMFAO en Justin Bieber het nakijken gegeven. Zijn wereldhit Gangnam Style heeft sinds al 2.615.299 likes gekregen, meer dan welke YouTube-video dan ook. De video werd ruim 262 miljoen keer bekeken in 2,5 maand tijd.

Trouwens, welke muziekvideo heeft de meeste views?

Luis Fonsi – Despacito ft.

► 7.8 miljard+ views sinds januari 2017 (!)
Welke Youtuber heeft de meeste likes? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het aantal likes van een YouTuber in de loop der tijd kan schommelen. Op het moment van schrijven is de meest gelikete YouTuber echter PewDiePie, met meer dan 74 miljoen likes.

Vervolgens, wat krijg je voor 1 miljoen views op youtube?

Er is geen definitief antwoord, aangezien de uitbetalingspercentages van YouTube variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de geografische locatie van de kijkers, het type advertentie en het budget van de adverteerder. Volgens sommige schattingen kan een YouTuber echter 500 tot 5000 dollar verdienen voor één miljoen views.

Door Cerelly

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je meest bezochte websites? :: Wat is de meest bekeken Nederlandse video op YouTube?
Handige links