Huis > W > Wat Is De Meest Bekeken Nederlandse Video Op Youtube?

Wat is de meest bekeken Nederlandse video op YouTube?

Zwemmen in Bacardi Lemon

Naast de meest bekeken vermakelijke video's is er ook een top-10 met muziekvideo's. Daar zwemt Mart Hoogkamer met tien miljoen views comfortabel bovenaan in zijn zwembad met Bacardi Lemon. Het is de eerste keer dat een volkszanger op nummer 1 staat, zegt Poeschmann.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Bovendien, wat is de meest gelikte video op youtube 2020?

Twee maanden later verpulverden hun Zuid-Koreaanse landgenoten van BTS dat record alweer met de clip van 'Dynamite'. Baby Shark werd dan weer de meest bekeken video ooit op YouTube. Wat is de meest bekeken video op YouTube 2021? De video van StukTV waarin je dat te weten komt is de nummer 1 Top Trending video op YouTube van 2021 in Nederland. Zoals altijd is er ook een top 10-lijst voor muziekvideo's. In die lijst staat Mart Hoogkamer op nummer één.

Dienovereenkomstig, waar vind je grappige filmpjes?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat verschillende mensen verschillende films grappig vinden. Enkele populaire bronnen voor het vinden van grappige films zijn echter online streamingdiensten zoals Netflix of Hulu, evenals websites zoals Funny or Die die gewijd zijn aan het hosten van komische inhoud. Daarnaast vinden veel mensen clips van grappige films op sociale media zoals YouTube of Twitter. Hoeveel gebruikers zijn er in Nederland YouTube? Per maart 2018 zijn er ruim 6 miljoen YouTube-gebruikers in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Daarvan, wat is de meest gelikte video?

De Zuid-Koreaanse zanger PSY heeft LMFAO en Justin Bieber het nakijken gegeven. Zijn wereldhit Gangnam Style heeft sinds al 2.615.299 likes gekregen, meer dan welke YouTube-video dan ook. De video werd ruim 262 miljoen keer bekeken in 2,5 maand tijd. En nog een vraag, welke muziekvideo heeft de meeste views? Meest bekeken YouTube-video ooit

Dat is namelijk videoclip Despacito van Luis Fonsi (met 7.7 miljard views).

Dit in overweging nemend, welke youtuber heeft de meeste likes?

Gamestreamer PewDiePie is de meest populairste videomaker. Zijn video's zijn 4 miljard keer bekeken. De populairste videogames op YouTube zijn Fortnite en Minecraft. Wie heeft de meeste abonnees op YouTube in Nederland? Het meest geabonneerde YouTube-kanaal in Nederland is momenteel "PewDiePie" met meer dan 14 miljoen abonnees.

Hoeveel geld krijg je op YouTube?

Het hangt af van een aantal factoren, waaronder:
1. Het aantal weergaven van je video's
2. Het aantal abonnees dat je hebt
3. Het aantal mensen dat klikt op de advertenties die op uw video's worden weergegeven
4. Het bedrag dat u per klik wordt betaald (CPC)
5. 5. Het bedrag dat je wordt betaald per view (CPV)
Aangenomen dat je een behoorlijk aantal views en abonnees hebt, en aangenomen dat mensen klikken op de advertenties die op je video's worden weergegeven, kun je potentieel veel geld verdienen op YouTube.

Door Biles Perigo

Vergelijkbare artikelen

Wat is de grappigste video op YouTube? :: Hoe verwijder je je Spotify geschiedenis?
Handige links