Huis > W > Wat Betekent Het Vinkje Bij Messenger?

Wat betekent het vinkje bij Messenger?

Bericht gelezen in Facebook Messenger

Niet ingekleurd bolletje met vinkje: dit betekent dat het bericht naar de ontvanger verzonden is. Zonder vinkje is het bericht nog onderweg. Ingekleurd bolletje met vinkje: zodra het bolletje blauw ingekleurd is, betekent het dat het bericht afgeleverd is bij de ontvanger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe kun je zien of iemand Messenger bericht heeft gelezen?

: een blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is verzonden. : een ingevulde blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is afgeleverd. : een kleine versie van de foto van je vriend of contactpersoon wordt weergegeven onder het chatbericht wanneer het is gelezen. Dienovereenkomstig, hoe kom je in messenger? Ga naar de Google Play Store om de Messenger-app voor Android te installeren of bij te werken.

Waarom kan ik geen Messenger bericht sturen?

Er zijn een paar redenen waarom je geen Messenger-bericht kunt versturen. Eén reden kan zijn dat je geen dataverbinding hebt. Als je geen verbinding hebt met Wi-Fi of je mobiele netwerk, kun je geen berichten versturen of ontvangen. Een andere reden kan zijn dat je een slecht of zwak signaal hebt. Als uw signaal zwak is, kunt u mogelijk geen berichten verzenden of ontvangen. Ten slotte kan uw account geblokkeerd zijn. Als uw account is geblokkeerd, kunt u geen berichten verzenden of ontvangen. Hoe kan je zien of iemand je negeert op Messenger? Er zijn een paar manieren om te zien of iemand je negeert op Messenger. Als je een bericht stuurt en het verschijnt als gezien, maar de persoon reageert niet, kan het zijn dat ze je negeren. Een andere manier is als je ziet dat de persoon actief is op Messenger, maar niet reageert op je berichten.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dit in overweging nemend, hoelang blijft een bericht staan op messenger?

Gebruikers hebben slechts tien minuten de tijd om te beslissen wat ze met hun bericht aan willen. Daarna blijft het bericht gewoon staan en is het niet meer te verwijderen. Je kunt ook vragen kan ik verwijderde berichten van messenger terughalen? Nee, je kunt verwijderde chatberichten of gesprekken niet zien. Als je een chatbericht verwijdert, wordt het permanent uit je chatlijst verwijderd. Wanneer je een chatbericht of gesprek verwijdert uit je chatlijst, wordt het niet verwijderd uit de lijst met chats van de persoon waarmee je hebt gechat.

Wat dit betreft, waarom blijft er een 1 staan bij messenger?

Er is hier veelal een heel logische verklaring voor. Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op 'Alle' of 'Gesloten' zet, zullen de gesloten chats getoond worden. En nog een vraag, wat betekent een groen bolletje in messenger? Het groene bolletje betekent dat de persoon die u een bericht stuurt online en actief is.

Kun je op Messenger zonder Facebook?

Nee, je kunt niet op Messenger zijn zonder Facebook. Messenger is een Facebook app, en je hebt een Facebook account nodig om je aan te melden.

Door Rosanna

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik Messenger niet openen? :: Wat gebeurt er als je chat wist?
Handige links