Huis > W > Wie Zit Er Achter Mewe?

Wie zit er achter MeWe?

Het social medium is dan ook opgericht door onder andere online-privacy jurist Mark Weinstein. MeWe beschikt over veel van de features van Facebook, maar je kan makkelijker instellen met wie je wat wil delen. Ook bepaal jij wat je op je eigen Cloud wil bewaren, die vervolgens makkelijk toegankelijk is voor jou.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kom je er achter of iemand echt is?

Omdat ze niet in het echte leven bevriend zijn met anderen, hebben nepprofielen geen getagde foto's. Als een profiel alleen een foto heeft, kunt u het beste controleren of er een echt persoon achter zit.

Hoe veilig is MeWe?

Ondanks de zorgen over de bescherming van de privacy op Facebook heeft dit sociale netwerk nog steeds veel gebruikers. Toch zijn er behoorlijk wat alternatieven. Een daarvan is het, volgens eigen zeggen, privacyveilige MeWe. Dit in overweging nemend, wat kost mewe? MeWe is beschikbaar voor diverse platformen, zowel voor de desktop als mobiel en is gratis. U betaalt alleen voor extra opties als aangepaste emoji's, audio- en videochats (circa $ 2 per maand), extra cloudopslag (gratis tot 8 GB, 50 GB kost circa $ 4 per maand) en eigen MeWe-pagina's (circa $ 2 per maand). Functies.

Is MeWe helemaal gratis?

Nee, MeWe is niet volledig gratis. Hoewel het biedt een gratis niveau van de dienst, zijn er bepaalde functies die alleen beschikbaar zijn voor betalende leden. Bijvoorbeeld, alleen betalende leden kunnen groepen maken, en alleen betalende leden hebben toegang tot bepaalde premium functies, zoals aangepaste profielvelden en aangepaste privacy-instellingen. Dus, waar komt mewe vandaan? Mewe is een sociale netwerkdienst die in 2016 werd gelanceerd. Het is vergelijkbaar met andere sociale netwerkplatforms zoals Facebook en Twitter, maar met een paar belangrijke verschillen. Mewe verkoopt bijvoorbeeld geen gebruikersgegevens aan adverteerders en vertrouwt in plaats daarvan op inkomsten uit betaalde abonnementen. Daarnaast biedt Mewe een aantal functies die zijn ontworpen om privacy en veiligheid te bevorderen, zoals end-to-end encryptie voor alle communicatie en de mogelijkheid om privégroepen te creëren.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel cijfers achter de komma?

Er zijn 2 antwoorden. Als de nauwkeurigheid gerechtvaardigd is, is het het meest gebruikelijk om met drie decimalen te werken. Als het een ander getal kan zijn, zet dan een 0 voor de punt.

Wat betekent MeWe?

MeWe: een privacyveilig en advertentievrij alternatief voor Facebook. Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster. Dus, is er nog iets anders dan facebook? Naast de besproken platforms zijn er ook nog andere alternatieven voor Facebook beschikbaar, zoals: Digg, Mastadon, Steemit, Raftr, Signal, Telegram en iMassage. Deze platforms kennen ieder een eigen specifieke functie en zijn goede alternatieven op het gebied van privacy, data verzameling en adverteren.

Wat dit betreft, wat heb je nog meer dan facebook?

Als Facebook offline is, zijn dit de alternatieven

  • Alternatief voor Facebook: Diaspora.
  • Alternatief voor Facebook: Ello.
  • Alternatief voor Facebook: Quodari.
  • Alternatief voor Facebook: Snapchat.
  • Alternatief voor WhatsApp en Facebook Messenger: Signal of Telegram.
  • Alternatief voor Google Chrome of Internet Explorer: FireFox.
Wat is er nog meer als Facebook? Er zijn een paar sociale netwerksites die vergelijkbaar zijn met Facebook. Dit zijn MySpace, LinkedIn, Google+ en Twitter. Elk van deze sites heeft zijn eigen unieke kenmerken en gebruikersbasis. MySpace is bijvoorbeeld erg populair bij muzikanten en artiesten, terwijl LinkedIn meer gericht is op professionals en bedrijven.

Wat is het alternatief?

Het alternatief is het gebruik van een andere methode om het probleem op te lossen.

Door Luckett Camara

Vergelijkbare artikelen

Waarom Instagram in plaats van Facebook? :: Is de lucht helder vanavond?
Handige links