Huis > H > Hoe Installeer Ik Microsoft Authenticator?

Hoe installeer ik Microsoft Authenticator?

Een account toevoegen aan Microsoft Authenticator

  1. Open de Microsoft Authenticator-app op uw telefoon.
  2. Tik op + > Werk- of schoolaccount.
  3. Gebruik uw telefoon om het QR-kader op het scherm van uw computer te scannen.
  4. Uw account zal automatisch aan de app worden toegevoegd en er wordt een 6-cijferige code weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Wat is Azure MFA?

MFA (meervoudige verificatie) van Azure AD helpt de toegang tot gegevens en apps te beveiligen, zonder dat het proces heel ingewikkeld wordt voor gebruikers. Daarvan, waarom twee factor authenticatie? Het toevoegen van nog een extra factor aan het verificatieproces verhoogt de veiligheid van uw accounts en maakt het moeilijker voor een aanvaller om toegang te krijgen tot uw gegevens. Dit vermindert de kans op fraude, gegevensverlies of identiteitsdiefstal aanzienlijk.

Dus, wat kun je doen met azure?

Er zijn veel dingen die u kunt doen met Microsoft Azure. Hier zijn enkele voorbeelden:
-Webtoepassingen ontwikkelen en implementeren
-Virtuele machines creëren
-Gegevens opslaan en beheren
-Een back-up van uw gegevens maken
-Een rampherstelplan maken
-Mobiele toepassingen ontwikkelen en implementeren... Vervolgens, wat is een azure ad tenant? Een Azure AD tenant is een representatie van een organisatie binnen Azure AD. Het is een container voor alle objecten binnen Azure AD voor die organisatie. Azure AD tenant vertegenwoordigt de identiteitsprovider voor een organisatie. Alle gebruikers, groepen en toepassingen die binnen Azure AD worden aangemaakt, zitten in de Azure AD-tenant voor die organisatie.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Wat is een ad account?

Active Directory (AD) is een eigen implementatie door Microsoft van de directoryservice LDAP in combinatie met DNS en Kerberos voor het gebruik in Windows-omgevingen vanaf Windows 2000. Active Directory staat beheerders toe om het beleid (rechten en instellingen) in het netwerk van een organisatie te beheren. En nog een vraag, hoe veilig is google authenticator? Iedere toepassing die gebruikt maakt van de ingebouwde Google Authenticator-functie moet beschikking hebben over alle shared secrets. Dat is onveilig! Je bouwt namelijk een security gevoelige sleutel in je toepassing die toegang heeft tot al je wachtwoorden en creëert daarmee dus een goudmijn voor hackers.

Waarom verificatie in twee stappen WhatsApp?

Verificatie in twee stappen is een optionele functie die je WhatsApp-account beter beveiligt. Je ziet het scherm voor Verificatie in twee stappen nadat je je telefoonnummer met succes geregistreerd hebt op WhatsApp. Hoe zet je 2 Staps verificatie uit op Playstation? Tweestapsverificatie is een optionele beveiligingsinstelling voor je PlayStation™Network-account. Als je deze instelling inschakelt, moet je bij het aanmelden bij PlayStation Network op je PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita of een webbrowser naast je wachtwoord ook een verificatiecode van je telefoon of mobiele apparaat invoeren.
Om tweestapsverificatie in of uit te schakelen:
Meld je aan bij je account op PlayStation™Network.
Selecteer "Instellingen" > "Accountbeheer" > "Accountinformatie" > "Beveiliging".
Selecteer onder "Tweestapsverificatie" "Inschakelen" of "Uitschakelen".
Als u Tweestapsverificatie inschakelt, wordt u gevraagd een of meer back-up codes te registreren. Dit zijn codes die u kunt gebruiken om u aan te melden als u uw telefoon of mobiele apparaat niet bij u hebt. Zorg ervoor dat u uw back-up codes op een veilige plaats bewaart.

Hoe kan ik mijn Apple ID verwijderen?

Als u uw Apple ID wilt verwijderen, moet u contact opnemen met Apple support en vragen om uw account te verwijderen. Als u uw Apple ID verwijdert, verliest u ook de toegang tot alle inhoud of diensten die aan die account zijn gekoppeld, zoals aankopen in de iTunes Store, iCloud en meer.

Door Bevvy Desmoke

Vergelijkbare artikelen

Wat is MFA Office 365? :: Waarom MFA Microsoft?
Handige links