Huis > H > Hoe Installeer Je Adobe Flash Player Op Mac?

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Flash is standaard niet meer geïnstalleerd in nieuwe macOS-installaties. Installeren is echter een fluitje van een cent: open Safari en download Flashplayer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een Adobe ID aan?

Ga naar account.adobe.com en maak een account aan om uw gratis Adobe ID te krijgen. U kunt de informatie op het scherm invoeren. Daarna moet je een account aanmaken.

Wat moet ik met Adobe?

Werk productiever, waar u ook bent, met de mobiele app van Adobe Acrobat Reader voor Android of iOS. Met Adobe Scan kunt u papieren documenten en whiteboards vastleggen en transformeren naar hoogwaardige PDF's met kunstmatige intelligentie en automatische tekstherkenning. Beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt ook vragen is adobe veilig? Is Adobe Document Cloud veilig? Ja. Bij Adobe is de beveiliging van uw digitale ervaringen onze prioriteit.

Hoe kan ik spelletjes spelen zonder Flash Player?

Er zijn een paar manieren om spelletjes te spelen zonder Flash Player. Eén manier is het gebruik van een HTML5 game engine zoals Phaser.io. Een andere manier is om een webbrowser te gebruiken die ingebouwde ondersteuning heeft voor HTML5-games, zoals Microsoft Edge. Ten slotte kunt u een spelconsole gebruiken zoals de PlayStation 4 of Xbox One, die ook ingebouwde ondersteuning voor HTML5-games hebben. Hoe verwijder ik Adobe Flash Player van mijn Mac? Open de Adobe Flash Player Uninstaller door naar Applications > Utilities > Adobe Flash Player Uninstaller te gaan.
Klik op de knop Verwijderen.
Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u Adobe Flash Player wilt verwijderen. Klik op Ja.
Adobe Flash Player wordt nu van uw Mac verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Waarom opent Adobe Digital Editions niet?

Heeft u problemen met Adobe Digital Editions? Dan moet u de laatste versie van ADE op uw computer downloaden. De problemen zullen hiermee vaak opgelost zijn.

Wat dit betreft, waar heb je adobe reader voor nodig?

Acrobat Reader DC is een gratis, zelfstandige app waarmee u PDF-bestanden kunt openen, weergeven, ondertekenen, afdrukken, annoteren, doorzoeken en delen. Kun je Adobe gratis gebruiken? Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro DC om je PDF's makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren.

Heb ik Adobe Acrobat nodig?

Pdf-bestanden maken

Om pdf-bestanden te maken kan het betaalde programma Adobe Acrobat Pro gebruikt worden. Vooral bedrijven maken hier gebruik van, want er zijn kosten aan verbonden om het aan te schaffen. Sinds Office 2010 hebben programma's als Word ook de mogelijkheid bestanden op te slaan als pdf-document.
Dit in overweging nemend, is adobe reader veilig? In het algemeen is Adobe Reader veilig. Het programma is echter wel een doelwit voor malware-auteurs, omdat het zo veel gebruikers heeft. Daarom is het belangrijk om de software up-to-date te houden, zodat je de laatste beveiligingsupdates krijgt. Als je twijfelt over de veiligheid van een PDF-bestand, kun je het beste een andere PDF-viewer gebruiken, zoals Foxit Reader.

Trouwens, kun je een pdf veilig openen?

Ja, je kunt een pdf veilig openen door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar de website van de ontwikkelaar van de PDF-viewer of -editor die je wilt gebruiken.
2. Zoek de instructies voor het openen van een PDF-bestand op de website.
3. Volg de instructies om het PDF-bestand veilig te openen.

Door Goode Vigoren

Vergelijkbare artikelen

Waarom is er geen Flash meer? :: Heb ik Flash nodig?
Handige links