Huis > I > Is Microsoft Support Gratis?

Is Microsoft Support gratis?

Contact opnemen met ons

Krijg betaalde technische ondersteuning voor on-premises Microsoft-producten en -services. Krijg hulp bij het kiezen van een Microsoft-product of vraag om een vorige aanschaf van de onlinewinkel of gewone winkel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Waarom kan ik Microsoft niet bellen?

Sommige gebruikers kunnen niet bellen

Als de verbinding tussen de Teams-client en de SBC correct werkt, maar sommige gebruikers niet kunnen bellen, kan het probleem worden veroorzaakt door onjuiste instellingen of onjuiste inrichting van deze gebruikers.
Dienovereenkomstig, kan ik onedrive verwijderen? OneDrive is ingebouwd in Windows 10, waardoor u dit hulpprogramma niet kunt verwijderen zoals een app. U kunt OneDrive echter wel verbergen en OneDrive-bestanden niet meer synchroniseren met uw pc.

Wat kost OneDrive per jaar?

Vanaf oktober 2019 bedragen de jaarlijkse abonnementskosten voor OneDrive 69,99 dollar. Hiermee kunnen gebruikers beschikken over 1 TB opslagruimte en toegang tot Microsoft Office-toepassingen. Wat is het verschil tussen OneDrive en Google Drive? OneDrive is een cloudopslagdienst van Microsoft waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en synchroniseren. Google Drive is een cloudopslagdienst van Google waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en synchroniseren. OneDrive biedt gratis meer opslagruimte dan Google Drive. Google Drive biedt meer functies dan OneDrive, zoals de mogelijkheid om Google Docs, Sheets en Slides te maken en te bewerken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom moet ik voor Office betalen?

Office 2021 wordt verkocht als een eenmalige aankoop, wat betekent dat u eenmalige kosten vooraf betaalt om Office apps voor één computer te krijgen. Eenmalige aankopen zijn beschikbaar voor zowel pc's als Macs. Dus, waarom kan ik niet met ideal betalen bij microsoft? Dit kan betekenen dat het factuuradres voor je betalingsoptie onjuist is. Om dit probleem op te lossen, controleer je of het juiste factuuradres wordt vermeld voor de betalingsoptie die je wilt gebruiken: Meld je aan bij je Microsoft-account. Selecteer Betaling en facturering en selecteer dan Betalingsopties.

Daarvan, waar office 365 kopen?

Koop een abonnement op Microsoft 365 Family of Personal, en Office 2021 - Microsoft Store. Wat krijg je met Xbox Game Pass Ultimate? Xbox Game Pass Ultimate is een abonnementsdienst die je toegang geeft tot een bibliotheek met meer dan 100 Xbox One- en Xbox 360-games. Je kunt deze games online spelen met vrienden, of offline als je dat wilt. De dienst bevat ook een aantal andere voordelen, zoals kortingen op games, vroege toegang tot nieuwe titels en elke maand gratis games.

Vervolgens, is xbox game pass verplicht?

Nee, Xbox Game Pass is niet verplicht. Als je echter toegang wilt tot Xbox Live Gold-functies, zoals online multiplayer gaming, moet je een abonnement aanschaffen.

Door Eno

Vergelijkbare artikelen

Hoe komt het dat ik geen mails meer krijg? :: Waarom kan ik Microsoft niet bellen?
Handige links