Huis > H > Hoe Komt Het Dat Ik Geen Mails Meer Krijg?

Hoe komt het dat ik geen mails meer krijg?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Hoe kan ik mijn contacten overzetten? Android 5.0 (Samsung)
  1. Zorg eerst dat je telefoon aangemeld is bij een Gmail Account.
  2. Ga naar Contacten.
  3. Druk op Meer.
  4. Kies Instellingen.
  5. Ga naar Contacten Importeren.
  6. Klik op Importeren.
  7. Kies SIM-kaart.
  8. Tik het account aan bij Google.

Vervolgens, hoe krijg ik al mijn contacten terug?

Er zijn een paar manieren om al uw contacten terug te krijgen. Eén manier is om ze uit uw e-mailaccount (zoals Gmail) te exporteren als een vCard. U kunt ze dan importeren in uw nieuwe telefoon. Een andere manier is om een dienst als iCloud of Google Sync te gebruiken om uw contacten tussen uw telefoon en uw e-mailaccount te synchroniseren. Hoe kan ik mijn contacten synchroniseren? Er zijn een paar manieren om uw contacten te synchroniseren. Eén manier is het gebruik van een contactbeheerprogramma zoals Microsoft Outlook of Apple's Adresboek. Met deze programma's kunt u uw contacten synchroniseren met verschillende apparaten, waaronder uw computer, tablet en smartphone.
Een andere manier om uw contacten te synchroniseren is via een cloudservice zoals Google Contacts of iCloud. Met deze diensten kunt u uw contacten online opslaan en ze synchroniseren met al uw apparaten.
Tot slot kunt u uw contacten ook handmatig overbrengen van het ene apparaat naar het andere met behulp van een USB-kabel of een geheugenkaart.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, kan niet meer inloggen als administrator windows 10?

Als uw accounttype niet Beheerder is, kunt u zich niet aanmelden als beheerder, tenzij u de gebruikersnaam en het wachtwoord weet van een ander account op de computer dat een beheerdersaccount is. Als u geen beheerder bent, kunt u een beheerder vragen uw accounttype te wijzigen. Hoe maak je jezelf admin? Typ: net user administrator /active:yes in de Opdrachtprompt, en druk dan op ↵ Enter . Van nu af aan heb je op deze computer altijd de optie om het beheerdersaccount te openen door de veilige modus te gebruiken.

Vervolgens, kan gebruikersaccount niet verwijderen?

Om een gebruiker te verwijderen kun je dit aanhouden: Open Gebruikersaccounts door achtereenvolgens te klikken op de knop Start. , op Configuratiescherm, op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht en op Gebruikersaccounts. Klik vervolgens op Een ander account beheren. Mensen vragen ook: hoe verwijder je een google account van een apparaat? Als u uw Google-account van een apparaat wilt verwijderen, zijn er een paar stappen die u moet volgen. Ga eerst naar de app Instellingen op uw apparaat en tik op Accounts. Zoek vervolgens het Google-account dat u wilt verwijderen en tik erop. Tik ten slotte op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer Account verwijderen.

Dus, kan niet meer inloggen met mijn microsoft-account?

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw Microsoft-account, kunt u een paar dingen proberen:
Controleer eerst of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen Microsoft-account te gaan.
Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat uw account gecompromitteerd is. In dat geval moet u uw wachtwoord en beveiligingsgegevens zo snel mogelijk wijzigen. U vindt meer informatie over hoe u dit kunt doen op de beveiligingspagina voor Microsoft-accounts.

Door Havstad

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Microsoft-account veranderen? :: Is Microsoft Support gratis?
Handige links