Huis > W > Welke Accounts Heb Ik Bij Microsoft?

Welke accounts heb ik bij Microsoft?

Selecteer op een Windows 10-apparaat waarop u al bent aangemeld Start > Instellingen > Accounts . Onder E-mail- en app-accounts ziet u de gebruikersnamen die zijn geassocieerd met uw apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Trouwens, kan niet meer inloggen met mijn microsoft-account?

Problemen met aanmelden bij Windows oplossen

  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Controleer uw internetverbinding.
  • Uw wachtwoord controleren.
  • Uw pincode opnieuw instellen.
  • Uw wachtwoord opnieuw instellen.
  • Met een ander account aanmelden.
  • Aanmelden in de veilige modus.
  • Aanmelden met een tijdelijk profiel.
Waar vind ik het wachtwoord van mijn Microsoft-account? Surf in de browser naar login.live.com/ Typ het e-mailadres van het account. Klik op Volgende. Klik op Wachtwoord vergeten?

En nog een vraag, hoe microsoft-account deblokkeren?

Als u problemen ondervindt bij het aanmelden bij uw Microsoft-account, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om uw account te deblokkeren.
Probeer eerst uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Om dit te doen, gaat u naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord van uw Microsoft-account en voert u het e-mailadres, telefoonnummer of de gebruikersnaam in die aan uw account is gekoppeld. Microsoft stuurt je dan een wachtwoordresetcode via e-mail, sms of de Microsoft Authenticator-app.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Microsoft-ondersteuning voor hulp. Kun je twee Microsoft accounts hebben? Ja, u kunt twee Microsoft-accounts hebben. U kunt zich bij beide accounts aanmelden met hetzelfde e-mailadres, maar u moet voor elke account een ander wachtwoord gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Bovendien, waar kan ik mijn office account vinden?

Als Office 2016 is geïnstalleerd, opent u een Office-app om uw gebruikersnaam te zien

  1. Open een Office-toepassing, zoals Word of Excel.
  2. Selecteer Bestand.
  3. Selecteer Account in de navigatiebalk aan de linkerkant.
Waarom werkt Windows Hello niet meer? Door te controleren of er Windows updates zijn worden de problemen met Windows Hello mogelijk verholpen. Selecteer Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update > Controleren op updates.

Bovendien, waarom moet ik me steeds opnieuw aanmelden bij microsoft?

Als je abonnementen hebt geannuleerd of als je abonnementstijd is verstreken, moet je het abonnement opnieuw aanschaffen. Als je andere gekoppelde abonnementen of services hebt geannuleerd voordat je je Microsoft-account hebt gesloten, moet je deze abonnementen wellicht opnieuw invoeren. Dienovereenkomstig, kan niet meer inloggen op pc met pincode? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of u de juiste PIN-code invoert. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw pincode opnieuw in te stellen door deze stappen te volgen:
1. Ga naar het menu Start en selecteer Instellingen.
2. Selecteer Accounts en vervolgens Aanmeldingsopties.
3. Selecteer onder het gedeelte PIN de knop Wijzigen.
4. Voer uw huidige PIN-code in en voer vervolgens een nieuwe PIN-code in.
5. 5. Bevestig uw nieuwe PIN-code en selecteer vervolgens de knop Voltooien.
Als u zich nog steeds niet met uw pincode bij uw pc kunt aanmelden, moet u uw pc wellicht opnieuw instellen.

Hoe Inloggen Microsoft account?

Om in te loggen op een Microsoft-account gaat u naar de inlogpagina van Microsoft en voert u uw e-mailadres of telefoonnummer in. Voer vervolgens uw wachtwoord in. Als u problemen ondervindt bij het inloggen, klikt u op de link "Wachtwoord vergeten?" en volgt u de instructies.

Door Ellary Berken

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik van mijn Microsoft-account af? :: Hoe kan ik mijn Microsoft-account veranderen?
Handige links