Huis > H > Hoe Kan Ik Een Gebruikersaccount Verwijderen?

Hoe kan ik een gebruikersaccount verwijderen?

Klik op Gebruikersaccounts om het paneel te openen. Klik op Ontgrendelen rechtsboven in de hoek en voer uw wachtwoord in wanneer daar om gevraagd wordt. Selecteer de gebruiker die u wilt verwijderen en druk op de knop -, onder de lijst met accounts links, om die gebruikersaccount te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

En nog een vraag, kan gebruikersaccount niet verwijderen?

Om een gebruiker te verwijderen kun je dit aanhouden: Open Gebruikersaccounts door achtereenvolgens te klikken op de knop Start. , op Configuratiescherm, op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht en op Gebruikersaccounts. Klik vervolgens op Een ander account beheren. Dit in overweging nemend, kun je twee microsoft-accounts hebben? U kunt eenvoudig schakelen tussen uw werk-en persoonlijke Microsoft-accounts met ondersteuning voor meerdere accounts in de Takenlijst Android-en Windows-app. Als u een account wilt toevoegen, tikt u op uw gebruikersnaam en vervolgens op account toevoegen.

Trouwens, hoe kan ik een account verwijderen in windows 10?

Een account verwijderen in Windows 10 gaat in twee stappen. Ten eerste moet u het gebruikersaccount zelf verwijderen. Ten tweede moet u het gebruikersprofiel verwijderen.
Om het gebruikersaccount te verwijderen, opent u de app Instellingen en gaat u naar het gedeelte Accounts. Klik onder het kopje Uw account op de link "Familie & andere gebruikers". Zoek op de volgende pagina het account dat u wilt verwijderen in de lijst Andere gebruikers en klik op de knop "Verwijderen".
Om het gebruikersprofiel te verwijderen, moet u de Register-editor openen. Druk daarvoor op de Windows-toets + R, typ "regedit" en druk op Enter. Navigeer in de Register-editor naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NTCurrentVersionProfileList. Zoek de map met de naam van de gebruiker die u wilt verwijderen, en verwijder deze.
U kunt ook een gebruikersaccount verwijderen via de Opdrachtprompt. Open daarvoor de Opdrachtprompt als Administrator. Typ "net user username /delete", waarbij u "username" vervangt door de naam van de gebruiker die u wilt verwijderen, en druk op Enter. Hoe verwijder je een Google-account van een apparaat? Als u uw Google-account van een apparaat wilt verwijderen, volgt u deze stappen:
Open de app Instellingen van uw apparaat.
Tik op Accounts. Als u "Accounts" niet ziet, tikt u op Gebruikers & accounts.
Tik op de account die u wilt verwijderen Account verwijderen.
Als u meer dan één Google-account hebt, kunt u zich vanaf uw apparaat bij deze accounts aan- en afmelden.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Daarvan, hoe verwijder ik een google-account van mijn laptop?

Dit kunt u doen naar Google.com te surfen via de Chrome browser. Klik rechtsbovenin op het profiel wat u wilt verwijderen en klik op accounts beheren. Klik daarna Accounts op dit apparaat beheren. Klik op het gewenste Google-account en klik op Account verwijderen van dit apparaat. Hoeveel Microsoft accounts heb ik? Selecteer op een Windows 10-apparaat waarop u al bent aangemeld Start > Instellingen > Accounts . Onder E-mail- en app-accounts ziet u de gebruikersnamen die zijn geassocieerd met uw apparaat.

Hoe kan ik mijn Gmail account verwijderen?

Ga naar het gedeelte Gegevens en privacy van je Google-account. Scroll naar Je opties voor gegevens en privacy. Je Google-account verwijderen. Volg de instructies om je account te verwijderen. Hoe zet je automatisch Opstarten uit? In Windows 10 kunt u opstartprogramma's uitschakelen in Taakbeheer. Druk hiervoor op de toetsen Ctrl+Shift+Esc op uw toetsenbord om Taakbeheer te openen en ga naar het tabblad Opstarten. Selecteer het programma dat u uit het opstarten wilt verwijderen en klik op de knop Uitschakelen.

Waarom kan ik een app niet verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u een app niet kunt verwijderen. Eén reden is dat de app nodig is voor het systeem en het verwijderen ervan kan instabiliteit veroorzaken. Een andere reden is dat de app geassocieerd kan zijn met een andere app en dat het verwijderen ervan problemen kan veroorzaken met de andere app. Ten slotte kan de app gegevens bevatten die niet kunnen worden verwijderd.

Door Chor Cuddeback

Vergelijkbare artikelen

Welke apps kun je verwijderen Windows 10? :: Wat gebeurt er als je account wordt gehackt?
Handige links