Huis > W > Welke Apps Kun Je Verwijderen Windows 10?

Welke apps kun je verwijderen Windows 10?

Klik op Instellingen in het menu. In de Windows-instellingen, klik op Apps. Klik in het linker menu op Apps en onderdelen. Hier kunt u onnodige apps verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe maak ik een nieuw Microsoft account?

Account maken met bestaand mailadres

  1. Surf naar naar login.live.com.
  2. Klik achter 'Geen account' op Maak er een.
  3. Typ het e-mailadres dat u wilt koppelen aan het Microsoft-account.
  4. Klik op Volgende.
  5. Bedenk een wachtwoord en typ het wachtwoord.
  6. Klik op Volgende.
  7. Microsoft wil nog een aantal gegevens ontvangen.
Hoe kan ik mijn Microsoft account veranderen? Selecteer Start,klik met de rechtermuisknop op het accountnaampictogram (of afbeelding) en selecteer Vervolgens Veranderen van gebruiker. Selecteer de knop Start op de taakbalk. Selecteer vervolgens aan de linkerkant van de Startmenu het accountnaampictogram (of afbeelding) > Gebruiker > andere gebruiker.

Heb je een Microsoft account nodig?

Om de meeste Microsoft-producten en -diensten te gebruiken, hebt u een Microsoft-account nodig. Dit kan een Hotmail-, Messenger- of Outlook.com-account zijn, of een account dat u krijgt van uw werk, school of een andere organisatie. Met een Microsoft-account kunt u zich aanmelden bij producten en diensten als Office Online, OneDrive, Outlook.com en vele andere. Kan mailaccount niet verwijderen Windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een mailaccount in Windows 10 kunt verwijderen. De eerste manier is om naar het menu Start te gaan en "Mail" in de zoekbalk te typen. Vanaf daar ziet u een lijst met mailaccounts die u op uw computer hebt ingesteld. Zoek degene die u wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen".
Een andere manier om een mailaccount in Windows 10 te verwijderen is door naar de Instellingen-app te gaan. Klik op de optie " Accounts" en selecteer vervolgens het tabblad "E-mail & accounts". Zoek het account dat u wilt verwijderen uit de lijst en klik op de knop "Verwijderen".
Als u een e-mailclient zoals Microsoft Outlook gebruikt, kunt u het account ook van daaruit verwijderen. Ga naar het menu "Bestand" en selecteer "Accountinstellingen". Selecteer het account dat u wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe apparaten ontkoppelen?

Volg deze stappen om een apparaat te ontkoppelen:

  1. Ga naar [Instellingen] > [Bluetooth].
  2. Onder [GEKOPPELDE APPARATEN], tik op het apparaat dat u wilt verwijderen.
  3. Tik op [Koppeling ongedaan maken].
Mensen vragen ook: wat gebeurd er als je je google-account verwijderd? Als je een account verwijdert, wordt alles wat aan dat account is gekoppeld, ook verwijderd van je telefoon. Dit geldt ook voor alle e-mails, contacten en instellingen. Belangrijk: Je gebruikt een oudere Android-versie. Sommige van deze stappen werken alleen in Android 9 en hoger.

Hoe ontkoppel je telefoons?

Open uw browser op uw pc, ga naar https://account.microsoft.com/devices/android-iosen meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account. Er wordt een lijst met al uw aangesloten apparaten weergegeven. Selecteer voor elke optie Ontkoppelen. Bovendien, hoe kan ik mijn google-account veranderen? Als u uw Google-account wilt wijzigen, moet u de instellingen van uw Google-account wijzigen. U kunt uw accountinstellingen wijzigen door naar de pagina "Mijn account" te gaan. Daar kunt u uw wachtwoord wijzigen, uw e-mailadres wijzigen en uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Waar kan ik mijn account vinden?

Aangenomen dat u een Google-account bedoelt:
Ga naar google.com en klik op de knop "Aanmelden" in de rechterbovenhoek. Voer op de volgende pagina uw e-mailadres in en klik op "Volgende". Voer vervolgens uw wachtwoord in en klik op "Volgende". Dit brengt u naar uw accountpagina.

Door Crescantia

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontkoppel je een Microsoft account? :: Hoe kan ik een gebruikersaccount verwijderen?
Handige links