Huis > H > Hoe Ontkoppel Je Een Microsoft Account?

Hoe ontkoppel je een Microsoft account?

In dat geval kan je proberen het Microsoft account te verwijderen:

  1. Druk op de Windows logo toets en de I toets waarmee je het instellingenvenster opent.
  2. Druk op de optie "Accounts".
  3. Links in het menu selecteer "Familie en andere gebruikers".
  4. Selecteer een account die je niet meer wil en druk op "Verwijderen".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dus, kan ik zonder microsoft account?

Wanneer je geen Microsoft-account hebt en ook geen Hotmail- of Outlook.com-e-mailadres, dan ben je verplicht om zo'n account aan te maken. Dat kan weliswaar tijdens de installatieprocedure zelf, maar je zit dan wel direct vast aan dat account. En nog een vraag, hoe kan ik mijn microsoft account herstellen? 1.Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen

  1. Ga naar Uw account herstellen en typ het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-naam waarmee u zich aanmeldt.
  2. U wordt gevraagd waar u de beveiligingscode wilt ontvangen.
  3. Typ de gevraagde gegevens en selecteer Code verzenden.

Dit in overweging nemend, kan gebruiker niet verwijderen windows 10?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het systeem en de behoeften van de individuele gebruiker. Over het algemeen is het echter mogelijk voor een gebruiker om Windows 10 te verwijderen als hij het niet meer wil gebruiken. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van hoe de gebruiker Windows 10 in de eerste plaats heeft geïnstalleerd. Als Windows 10 werd geïnstalleerd als een upgrade van een oudere versie van Windows, kan de gebruiker naar het Configuratiescherm gaan en "Een programma verwijderen" selecteren, en vervolgens Windows 10 zoeken en selecteren in de lijst met geïnstalleerde programma's. Als Windows 10 als een nieuwe installatie is geïnstalleerd, kan de gebruiker naar de app Instellingen gaan en "Bijwerken & beveiliging" selecteren en vervolgens "Herstel" selecteren in het linkermenu. Vanaf hier kan de gebruiker "Aan de slag" selecteren onder het gedeelte "Deze pc opnieuw instellen", waardoor ze kunnen kiezen of ze hun bestanden willen behouden of niet voordat ze het verwijderingsproces beginnen. Vervolgens, hoe verwijder je een google-account van een apparaat? Er zijn een paar manieren om een Google-account van een apparaat te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar de app Instellingen te gaan en het onderdeel Accounts te vinden. Hier vindt u een lijst met alle accounts op het apparaat. Tik op het account dat u wilt verwijderen en tik vervolgens op de knop Account verwijderen.
Een andere manier om een Google-account van een apparaat te verwijderen is door naar de website van Google Accounts te gaan en je aan te melden met het account dat je wilt verwijderen. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het tabblad Beveiliging en scrolt u vervolgens naar beneden naar de onderkant van de pagina. Hier vindt u een link met de tekst "Uw account verwijderen". Klik op deze link en volg de instructies om uw account te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe ontkoppel je een Apple ID?

U kunt het Apple menu kiezen.

Bovendien, hoe verwijder ik administrator account windows 10?

Ga naar Instellingen -- Accounts -- Gezin en andere personen. Daar zou dat eerste admin-account vermeld moeten zijn. Rechtsklik er op --> Verwijderen. Vervolgens, kun je twee microsoft accounts hebben? U kunt eenvoudig schakelen tussen uw werk-en persoonlijke Microsoft-accounts met ondersteuning voor meerdere accounts in de Takenlijst Android-en Windows-app. Als u een account wilt toevoegen, tikt u op uw gebruikersnaam en vervolgens op account toevoegen.

Vervolgens, hoe weet je of je een microsoft-account hebt?

Wanneer u een Microsoft-account maakt, kunt u elk e-mailadres gebruiken als gebruikersnaam, ook adressen van Outlook.com, Yahoo! of Gmail. Als u al een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om u aan te melden bij Microsoft-apparaten en -services zoals de hierboven vermelde items, hebt u al een Microsoft-account. Daarvan, wat kost een microsoft-account? Momenteel is een Microsoft-account gratis. Dit kan echter in de toekomst veranderen. Microsoft kan er bijvoorbeeld voor kiezen geld te vragen voor bepaalde functies of diensten.

Kan ik een nieuw Microsoft-account aanmaken?

Ja, u kunt een nieuwe Microsoft-account aanmaken. Ga daarvoor naar de aanmeldingspagina voor Microsoft-accounts en voer uw gegevens in. U moet een geldig e-mailadres opgeven, een wachtwoord aanmaken en een beveiligingsvraag selecteren. Zodra u deze stappen hebt doorlopen, klikt u op "Account aanmaken".

Door Robb

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een Google account van mijn laptop? :: Welke apps kun je verwijderen Windows 10?
Handige links