Huis > W > Welke Microsoft Office Versies Zijn Er?

Welke Microsoft Office versies zijn er?

Basis:Excel · OneNote · Outlook · PowerPoint · Word
Uitbreidingen:Access · Project · Publisher · Visio · Skype for Business · Sway
Voormalig:Entourage · FrontPage · InfoPath · SharePoint Workspace
Versies voor Windows:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Men kan zich ook afvragen: wat is de nieuwste versie van microsoft office?

Microsoft Office 2021 is de opvolger van Office 2019 en bedoeld voor consumenten en kleine bedrijven die niet willen overstappen op de cloudversie Microsoft 365. Het gaat om een eenmalige aanschaf en de software wordt vijf jaar van ondersteuning voorzien. Hoe kan ik zien welke versie van Office Ik heb? Welke Microsoft Office versie heb ik?

  1. Start een willekeurige Office applicatie. Dit kan Excel, Word, PowerPoint of Outlook zijn.
  2. Klik linksonder op Account of Help.
  3. Onder Productgegevens ziet u uw Office-productnaam en soms ook het volledige versienummer zoals hieronder wordt weergegeven:

En nog een vraag, is er een gratis versie van office?

Er is een gratis versie van office genaamd Microsoft Office Starter 2010. Het bevat beperkte versies van Word en Excel. Dienovereenkomstig, kan office 2021 op windows 10? Ja, office 2021 kan draaien op windows 10.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Men kan zich ook afvragen: welke office versie installeren 32 of 64 bit?

De 32-bits versie van Office wordt standaard geïnstalleerd. Ook als er op uw pc een 64-bits versie van Windows is geïnstalleerd, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze meer compatibel is met andere toepassingen en invoegtoepassingen die met Office samenwerken. Hoe lang wordt Office 2021 ondersteund? Verdeeld over het aantal jaren dat je de software kan gebruiken ben je beter uit met Office 2021. Ondersteuning verloopt op 13 oktober 2026: Microsoft brengt dan ook voor deze versie geen updates meer uit. Het wordt niet meer aangeraden de software nog te gebruiken.

Je kunt ook vragen wat zit er in office 2021?

Prijzen en ondersteuning voor Office 2021

De prijzen voor Office 2021 blijven hetzelfde als voor Office 2019: Office Home and Student 2021, inclusief Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Microsoft Teams, kost $ 150.
Wat dit betreft, hoe kom ik goedkoop aan microsoft office? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de prijs van Microsoft Office kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals waar u het koopt, welke versie u krijgt en of u al dan niet in aanmerking komt voor eventuele kortingen. Er zijn echter een paar algemene tips die u kunt volgen om te proberen Microsoft Office voor een lagere prijs te krijgen:
Kijk bij online retailers zoals Amazon of eBay voor aanbiedingen van Microsoft Office.
Zoek online naar promotiecodes of coupons voor Microsoft Office.
Kijk of u korting op Microsoft Office kunt krijgen voor studenten of docenten.
Overweeg om een oudere versie van Microsoft Office te kopen in plaats van de nieuwste versie.

Vervolgens, hoe kan ik zien of mijn office is geactiveerd?

Om te controleren of uw Office 365 voor bedrijven-abonnement actief is, meldt u zich aan bij Office 365 met uw werk- of schoolaccount en doet u een van de volgende dingen:
Selecteer in de linkerbovenhoek van de pagina de App launcher , en selecteer vervolgens Admin.
Selecteer in het linkerdeelvenster, onder Instellingen, Facturering > Abonnementen.
Als uw abonnement actief is, ziet u de datum waarop het afloopt onder Verloopt op. Als uw abonnement niet actief is, ziet u de datum waarop het is verlopen onder Verlopen op.

Door Ladonna Kromhout

Vergelijkbare artikelen

Welke Office voor Chromebook? :: Wat zijn Office applicaties?
Handige links