Huis > H > Hoe Verwijder Ik Google Suggesties?

Hoe verwijder ik Google suggesties?

Zo zet je trending zoekopdrachten uit:

  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Automatisch aanvullen met trending zoekopdrachten uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe activeer je je Google-account?

account

Een verzoek indienen om je account te herstellen

  1. Log in op je Google-account in een browser, zoals Chrome.
  2. Selecteer Beoordeling aanvragen.
  3. Volg de instructies.
Dienovereenkomstig, waar worden zoekopdrachten opgeslagen? Dus wil je weten welke vreemde dingen je ooit hebt opgezocht, welke delen van de wereld je hebt afgestruind in Google Maps of wat voor filmpjes je op YouTube hebt bekeken, ga dan naar history.google.com/history. Daar zie je per categorie wat je allemaal hebt gegoogeld.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als u uw geschiedenis verwijdert, heeft uw computer geen gegevens meer over de websites die u hebt bezocht. Dit kan het moeilijk maken om uw stappen te herleiden als u een website moet vinden die u eerder hebt bezocht. Bovendien kunnen sommige websites niet goed werken als uw geschiedenis is verwijderd. Waar vind ik geschiedenis op Iphone? Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot de geschiedenis van je iPhone. Een manier is om de Safari-app te openen en op het Bookmarks-pictogram onderaan het scherm te tikken. Tik vervolgens op de map Geschiedenis om een lijst te zien van de websites die je hebt bezocht.
Een andere manier om toegang te krijgen tot de geschiedenis van je iPhone is door naar Instellingen > Safari te gaan en op de optie Geschiedenis te tikken. Dit toont je een lijst met websites die je in het verleden hebt bezocht.
Als u de geschiedenis van uw iPhone wilt wissen, gaat u naar Instellingen > Safari en tikt u op de optie Geschiedenis en websitegegevens wissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Waar vind je de geschiedenis van Google Chrome?

Je geschiedenis bekijken

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis. Geschiedenis.
Hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard? Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant.

Trouwens, hoe geschiedenis wissen op smartphone?

Verwijder de browsegeschiedenis op Samsung-toestellen (vanaf Android 5.0) op de volgende manier:

  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.
Hoe kan ik iets van Google verwijderen? Aangenomen dat u wilt weten hoe u iets van uw Google-account kunt verwijderen:
Ga naar uw Google-account. Klik in het linker navigatiepaneel op Gegevens & personalisatie. Klik in het paneel Activiteit en tijdlijn op Mijn activiteit. Bekijk per: Dag/Week/Maand/Jaar. Gebruik de zoekbalk om een specifiek item te vinden en te verwijderen. Om meerdere items te verwijderen, vinkt u de vakjes aan naast de items die u wilt verwijderen en klikt u op Verwijderen . Om al uw activiteiten voor vandaag te verwijderen, klikt u op Alle activiteiten voor vandaag verwijderen.
Voor meer gedetailleerde instructies, ga naar:
https://support.google.com/accounts/answer/32046?hl=en

Waar vind ik mijn Activiteitenlogboek op Facebook?

Om uw activiteitenlogboek op Facebook te vinden:
1. Log in op uw Facebook-account.
2. Klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek.
3. Selecteer "Activiteitenlogboek."
4. Van hieruit kunt u al uw recente activiteiten bekijken, inclusief berichten die u hebt gemaakt, opmerkingen die u hebt achtergelaten en mensen die u als vrienden hebt toegevoegd.

Door Caressa

Vergelijkbare artikelen

Hoe handmatig activiteit verwijderen? :: Waar vind ik Web en app-activiteit?
Handige links