Huis > W > Waar Vind Ik Web En App-Activiteit?

Waar vind ik Web en app-activiteit?

Web- en app-activiteit aan- of uitzetten

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik op Gegevens en personalisatie.
  3. Tik onder Activiteitsopties op Web- en app-activiteit.
  4. Zet Web- en app-activiteit aan of uit.
  5. Als Web- en app-activiteit aanstaat:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik zoektermen?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.
Wat is Google mijn activiteit? Browsergeschiedenis. Op de pagina Activiteitsopties kun je ook het selectievakje aanvinken naast Chrome-geschiedenis en activiteit opnemen op sites, in apps en op apparaten die Google-services gebruiken. Als dit selectievakje is aangevinkt, kun je bepalen of activiteit van je apparaat wordt opgeslagen.

Hoe krijg ik mijn geschiedenis terug?

Aangenomen dat u uw browsegeschiedenis bedoelt, zijn er een paar manieren om dit te doen.
Als u Google Chrome gebruikt, kunt u op Control+H op uw toetsenbord drukken om uw geschiedenis te openen. Als u uw geschiedenis in een nieuw tabblad wilt bekijken, kunt u op Control+Shift+H drukken.
Als u Mozilla Firefox gebruikt, kunt u op Control+Shift+H op uw toetsenbord drukken om uw geschiedenis te openen.
Als u Safari gebruikt, kunt u op Command+Y op uw toetsenbord drukken om uw geschiedenis te openen.
Als u Microsoft Edge gebruikt, kunt u op Control+H op uw toetsenbord drukken om uw geschiedenis te openen.
Als u Opera gebruikt, kunt u op Control+Shift+H op uw toetsenbord drukken om uw geschiedenis te openen. Trouwens, waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u uw zoekopdrachten niet kunt verwijderen. Eén reden kan zijn dat u niet de juiste rechten heeft. Een andere reden kan zijn dat de zoekopdracht deel uitmaakt van een gedeelde zoekgeschiedenis en u geen toestemming hebt om deze te verwijderen. Ten slotte kan de zoekopdracht deel uitmaken van uw persoonlijke zoekgeschiedenis en heeft u de instelling om deze te verwijderen niet ingeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dus, waar zit mijn activiteit?

Tik bovenaan op Gegevens en privacy. Scroll naar Geschiedenisinstellingen. Tik op Mijn activiteit. Hoe kun je je schermtijd zien op Samsung? Samsung schermtijd (Digitaal Welzijn) bekijken

Samsung gebruikt de standaard Android app “Digitaal Welzijn” om je schermtijdinzichten te geven. Deze app vind je eenvoudig: Ga naar Instellingen en klik op Digitaal Welzijn. Daar vind je een overzicht van je gebruikte apps en een verdeling van je totaalaantal minuten.

Waar vind ik geschiedenis?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Kan geen zoekmachines verwijderen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een zoekmachine niet uit uw browser kunt verwijderen. Eén mogelijkheid is dat de zoekmachine als standaard is ingesteld en dat u uw standaard zoekmachine moet veranderen voordat u deze kunt verwijderen. Een andere mogelijkheid is dat de zoekmachine is ingebouwd in de browser en niet kan worden verwijderd. Als dit het geval is, kunt u proberen de zoekmachine uit te schakelen of uw browser te veranderen.

Trouwens, wie kan zien wat ik opzoek?

Het korte antwoord is dat het afhangt van uw privacy-instellingen. Het lange antwoord is iets ingewikkelder.
Wanneer u een zoekmachine zoals Google gebruikt, volgt de zoekmachine uw IP-adres, welke browser u gebruikt en op welke trefwoorden u zoekt. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om u gerichte advertenties te tonen.
Als u bent ingelogd op uw Google-account, heeft de zoekmachine ook toegang tot uw zoekgeschiedenis. Dit betekent dat ze kunnen zien waar je naar hebt gezocht, zelfs als je je zoekgeschiedenis hebt verwijderd.
U kunt uw privacy-instellingen wijzigen om te beperken tot welke informatie de zoekmachine toegang heeft. U kunt bijvoorbeeld gerichte advertenties uitschakelen of voorkomen dat uw zoekgeschiedenis wordt bijgehouden.

Door Ume Byler

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik Google suggesties? :: Hoe zet je een bestand op een USB stick Mac?
Handige links