Huis > H > Hoe Kan Je Contact Opnemen Met Facebook?

Hoe kan je contact opnemen met Facebook?

Contact opnemen met Facebook via het helpcenter

Ga naar facebook.com/help. Het is niet nodig om je aan te melden bij Facebook. Stel in de bovenste balk een vraag of bekijk de diverse categorieën en onderwerpen. Klik op het onderwerp van jouw keuze en bekijk alle populaire artikelen over dit onderwerp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Waarom hackt iemand Facebook?

Facebook ziet een toename in hacks van persoonlijke accounts die worden misbruikt om toegang te krijgen tot bedrijfspagina's op het platform. Hackers maken vervolgens misbruik van die pagina's. Dat stelt Facebook in een e-mail die gestuurd is aan bedrijven die in handen is van RTL Z. Kan je zien als iemand op je Facebook inlogt? In Facebook controleren

Ga in Facebook naar “instellingen” en vervolgens naar “beveiliging”. Onderaan deze lijst staat de tekst “Waar je bent aangemeld”. Klik op bewerken en je zult zien hoeveel keer is ingelogd. Normaal moet er slechts één registratie staan, omdat je zelf nu bent ingelogd.

Is have I been pwned veilig?

Ja, "have I been pwned" is een veilige website. Het is een zoekmachine voor datalekken waarmee gebruikers kunnen controleren of hun persoonlijke informatie is gecompromitteerd bij een datalek. De website slaat hashes op van e-mailadressen en wachtwoorden van gebruikers, zodat de informatie van gebruikers veilig is. Dienovereenkomstig, kan je door je telefoon op te nemen gehackt worden? Ja, je kunt gehackt worden door je telefoon op te nemen. Als u een openbaar Wi-Fi-netwerk gebruikt, kan een aanvaller de gegevens onderscheppen die u via het netwerk verstuurt en ontvangt. Ze kunnen ook malware op uw toestel installeren waarmee ze u kunnen bespioneren of uw persoonlijke gegevens kunnen stelen.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Dienovereenkomstig, kan iemand meekijken op je telefoon?

Beveiligingslek. Soms zit er een beveiligingslek in het besturingssysteem, een computerprogramma of een app. Via zo'n gat kunnen hackers binnenkomen op je apparaat en vervolgens de camera of microfoon aanzetten. Bij iPhones en MacBooks komt dit overigens minder vaak voor dan bij Android-apparaten en Windows-laptops. Hoe weet ik of mijn gegevens zijn gelekt? Have I Been Pwned? is een gratis dienst waarmee je kunt zien of jouw gegevens publiekelijk bekend zijn geworden bij een gemeld datalek. Deze website is de meest gebruikte en meest complete dienst voor het controleren van gegevens die mogelijk betrokken zijn bij een datalek.

Vervolgens, hoe hackers te werk gaan?

Een hacker onderneemt in de meeste gevallen niet direct actie. Wanneer zij eenmaal toegang hebben tot het apparaat laten zij een stukje software achter. Software die precies bijhoudt wat u allemaal doet. Zo kunnen zij na een bepaalde tijd terugzoeken in deze gegevens, zoals wachtwoorden en gebruikersnamen. Welke sites zijn gehackt? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er geen volledige lijst is van alle gehackte sites. Enkele populaire voorbeelden van gehackte sites zijn Yahoo, Target en Sony. Deze bedrijven hebben allemaal te maken gehad met grote datalekken waarbij gevoelige informatie naar het publiek is gelekt.

Hoe kan iemand misbruik maken van mijn telefoonnummer?

Iemand anders misbruikt dus hoogstwaarschijnlijk uw nummer, meestal met kwade bedoelingen. Dit verschijnsel wordt spoofing genoemd. Bij spoofing met telefoonnummers nemen de oplichters een ander telefoonnummer aan. Oplichters maken hierbij slim misbruik van de werking van het mobiele telefoonnetwerk.

Door McDougall Sanocki

Vergelijkbare artikelen

Waar is Kaspersky gevestigd? :: Hoe spoor je iemand op?
Handige links