Huis > W > Waar Is Kaspersky Gevestigd?

Waar is Kaspersky gevestigd?

Kaspersky heeft momenteel meer dan 2.800 werknemers in dienst en heeft 31 eigen regionale kantoren in 30 landen. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Utrecht, Nederland. De R&D centers van het bedrijf zijn over de hele wereld te vinden, waaronder Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, China, Japan en Rusland.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, welke antivirus software komt uit rusland?

Kaspersky werd in 1997 opgericht in Rusland; het hoofdkantoor van het bedrijf is nog altijd in Moskou gevestigd. De grondlegger en naamgever van het bedrijf, Yevgeny ('Eugene') Kaspersky, studeerde cryptografie aan een academie die aan de Russische geheime dienst is gelieerd. Wat is de beste virusscanner 2021? Beste uit de Test: Bitdefender Internet Security (2021)

Onder malware vallen onder meer ransomware, bankmalware en phishing (nepwebsites). Als je Bitdefender vergelijkt met de ingebouwde virusscanner van Windows (Windows Defender), biedt Bitdefender betere bescherming.

Wat is beter AVG of Norton?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan AVG omdat het gratis is, terwijl anderen vinden dat Norton betere bescherming biedt tegen virussen en malware. Uiteindelijk is het aan de gebruiker om te beslissen welk programma het beste aan zijn behoeften voldoet. Is Total AV te vertrouwen? Total AV is een betrouwbare en betrouwbare antivirussoftware. Het is effectief in het opsporen en verwijderen van virussen, malware en andere online bedreigingen. Total AV is gemakkelijk te gebruiken en biedt uitstekende klantenondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is beter Avast of AVG?

AVG en Avast bieden een vergelijkbaar niveau aan anti-malware beveiliging, samen met een paar extra's in hun premium-abonnementen. Als u alleen geïnteresseerd bent in kernbeveiliging, is AVG niet alleen goedkoper, maar kreeg ook iets betere gebruikersrecensies. Wat is de beste virusscanner voor Windows 10? 1. 🥇 Norton — #1 antivirus- en malwarebeveiliging voor alle Windows-apparaten. 2. 🥈 Bitdefender — Geavanceerde cloud-gebaseerde malwaredetectie en een heleboel extra's.

Bovendien, is mc afee gratis?

Helaas heeft McAfee geen gratis versie meer, alleen een probeerversie. Gratis alternatieven zijn Kaspersky Safe Kids, Microsoft Family Safety en macOS Ouderlijk Toezicht. Wat is een goed alternatief voor Kaspersky? Er zijn een paar goede alternatieven voor Kaspersky die vergelijkbare bescherming bieden tegen malware en andere online bedreigingen. Enkele daarvan zijn Norton, McAfee en Trend Micro.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen antivirus en internet security?

antivirus en internetbeveiliging zijn twee verschillende dingen. Antivirus is een programma dat helpt uw computer te beschermen tegen virussen, terwijl internetbeveiliging een programma is dat helpt uw computer te beschermen tegen online bedreigingen.

Door Tabby

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn locatie doorsturen? :: Hoe kan je contact opnemen met Facebook?
Handige links