Huis > H > Hoe Kan Je Zoekgeschiedenis Zien?

Hoe kan je zoekgeschiedenis zien?

Je geschiedenis bekijken

  1. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis .
  2. Als je een site wilt bezoeken, tik je op het item. Als je de site op een nieuw tabblad wilt openen, tik je op het item en houd je dit vast. Tik rechtsboven op Meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Waar vind ik recente zoekopdrachten?

Zoekgeschiedenis beheren die is opgeslagen op je apparaat

  1. Tik op de Google-zoekbalk op je Android-telefoon of -tablet. Als je de zoekbalk niet kunt vinden, open je de Google-app .
  2. Tik op de recente zoekopdracht en houd deze vast.
  3. Tik op Verwijderen.
Hoe kan ik mijn zoekopdrachten verwijderen? Browsegeschiedenis wissen in Chrome (Android)
  1. Open de app Google Chrome.
  2. Tik bovenaan op uw profiel.
  3. Tik op Privacy en beveiliging.
  4. Tik op Browsegegevens wissen.
  5. Tik op Browsegeschiedenis.
  6. Achter 'Browsegeschiedenis' verschijnt een wit vinkje.
  7. Tik rechtsonder op Gegevens wissen > Wissen.

Wat heb ik als laatst opgezocht?

Aangenomen dat u vraagt naar het laatste wat u opzocht op een specifiek apparaat:
1. Ga op een iPhone naar de Safari-app en klik op het pictogram dat een boek voorstelt. Dit zal uw geschiedenis weergeven.
2. Op Android opent u de Chrome-app en tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Tik op "Geschiedenis" en vervolgens op "Laatste 7 dagen".
3. Op een computer opent u de Chrome-browser en klikt u in de rechterbovenhoek op de drie puntjes. Klik op "Geschiedenis" en vervolgens op "Type geschiedenis: Chronologisch." Waar zit mijn geschiedenis? De geschiedenis van een computer is het verslag van alles wat hij heeft gedaan. Het wordt bewaard in het geheugen van de computer. Om uw geschiedenis te zien, opent u het geschiedenisprogramma in uw browser.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Waar blijft verwijderde geschiedenis?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Hoe kan ik mijn verwijderde geschiedenis terughalen? Je internetgeschiedenis kun je in je browser verwijderen, maar je Windows-computer slaat deze informatie zelf ook op. Je kunt deze informatie op verschillende manieren terughalen. Veruit de eenvoudigste manier om verwijderde geschiedenis te herstellen is met behulp van je Google-account.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard?

Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant. En nog een vraag, waar vind ik geschiedenis op iphone? Je kunt je volledige historie in Safari bekijken:

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.

Daarvan, hoe krijg je iets van google af?

Zoekresultaten verwijderen

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.

Door Keir Gladkowski

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt mijnenveld? :: Waar kan ik opgeslagen wachtwoorden vinden Chrome?
Handige links