Huis > H > Hoe Werkt Mijnenveld?

Hoe werkt mijnenveld?

Het spel bestaat uit een veld met gesloten vakjes, waarvan onder enkele vakjes een mijn verstopt zit. Het hoofddoel is zo snel mogelijk alle vakjes waar zich geen mijn bevindt te identificeren. In het begin klikt men een vakje in het veld aan, in de hoop dat er geen mijn onder zit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Je kunt ook vragen hoe kan je mijnenveger winnen?

Als je vals wilt spelen bij de Windows XP versie van Mijnenveger, toets dan "xyzzy" in en houd vervolgens de Shifttoets ingedrukt terwijl je op Enter drukt. Hierdoor zal de pixel in de linkerbovenhoek van het scherm wit worden als het vakje waar je muis op staat geen mijn bevat, en zwart worden als het wel een mijn is. Wat was oorspronkelijke idee voor de mijnenveger? Nederland. Na de Tweede Wereldoorlog waren grote aantallen mijnenvegers nodig voor het ruimen van de vaarroutes op de Noordzee. Aanvankelijk maakte men gebruik van enkele vaartuigen die de oorlog overleefd hadden en van voormalige Duitse en Britse vaartuigen.

Door Armilla

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Patience downloaden? :: Hoe kan je zoekgeschiedenis zien?
Handige links